Vierailija

Viihtyykö tuollaiset 7- ja 9-vuotiaat hyvin????

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tutustua muutenkin Turkuun vkl.n aikana. Onneksi meidän lapset osaa uida jo, mutta silti on tarkoitus kyllä olla tiiviisti heidän vierellään koko ajan. Mahtaakohan 7-vuotias päästä jo vesiliukumäkiin? Osaa uida kohtalaisesti - ei hyvin.

ollut kerran muutamia vuosia sitten ja siellä ihastelin, kuinka siistiä kylpylä- ja allasosastolla oli KOKO ajan. Ja rauhallista " mummu&ukki" -menoa...Ei silti haitannut meitä - oltiin silloin 2- ja 4-vuotiaiden kanssa, jotka kellukeilla uivat meidän kanssa ja vieressä.

(siis eivät edes osanneet vaatia vesiliukumäkiä...)

mutta tosiaankin kylmät! ja suihkut ihan kummalllsiet, tosi vaikea pestä hiuksia ellei sattunut pääsemään niille parille käsisuihkulle,, ja niissäkin ajastin lopetti vedentulon kokoajan,mut plussan puolelle jää :)

t: kolmonen

Suurin osa altaista on syviä ja lastenallas taas n 50 cm, joten uimataidottamalle isommalle lapselle vaihtoehtoja on tosi vähän. Allasosastolla on ihanan lämmin, saunaan ei tarvitse mennä ainakaan lämmittelemään. Sen sijaan pesutilat ovat aika kalseat ja vetoiset. Suihkuissa vesi tulee korkealta katosta saakka, joten esim. hiustenpesu on hankalaa.

Ei mun mielestä ainakaan ja allastilat todella siistit ja viihtyisät! Aivan ihana ja erikoinen sauna! mahtava paikka, talvella pääsee uimaan ulos pakkaseen lämmitettyyn veteen luolaan. Suosittelen ehdottomasti!

vertaa esim. Naantalin kylpylään, jossa ei sitten lapsille juuri olekaan tekemistä,

Huoneet Caribiassa oli siis todella ankeat, meilläkin oli varattuna superior- huone, mutta oli todella pieni ja niinkuin sanoin, nukkavieru vaikka piti olla just remontoitu,se ei kai haittaa koska siellä huoneessahan ei juuri aikaa vietetä,, :)

Meillä ehkä vaikutti asiaan että meitä oli 5henkilöä samassa huoneessa, aikuisia 2, ja lapsia 3 iältään 1-5v,,,Hauskaa sitli oli, ja ravintelit oli hyviä,

Hauskaa aikaa teille sinne!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat