Seuraa 

Löytyykö muita tukea vasten pystyyn nousevia puolivuotiaita? Meidän neiti nousi ensimmäisen kerran seisomaan tukea vasten jouluaattona, jolloin ikää oli 6kk ja 4pv. Päätti olla isosiskoaan nopeampi. Isosisko oli tuon taidon oppiessaan 6,5kk.Nyt on sitten rauha mennyt talosta. Öisinkin pitää harjoitella hienoa taitoa ja päivällä äiti on kauhuissaan, kun tuon ikäisellä ei ole vielä seisomaan tarvittavia suojarefleksejä. Jos kaadutaan, kaadutaan suorin vartaloin. Konttauskypäräkin on vielä nupulle liian iso eikä pysy yhtään päässä. Täytyy siis minun kasvattaa silmät selkäänkin ja pari ylimääräistä käsiparia.Nyt jännittää, oppiiko tämä neiti kävelemäänkin siskoaan nopeammin. Kaikki on tähän mennessä tapahtunut hieman vauhdikkaammin. Sisko käveli ilman tukea 8,5kk.Kiva olisi löytää " kohtalo tovereita" , jotka saavat jännittää pienokaisen kallon kestävyyden puolesta.

Kommentit (4)

Seisomaan nousi 5,5 kk iässä.. ja siitä lähtien ollaan sitten harjoiteltu yötäpäivää.. VAuhti vaan tahtoo kiihtyvän. Aina korkeammalta saa tuen, eli aluksi noustiin vain matalia tukia pitkin, kuten lelulaatikko yms. Nyt jo keittiön tuolitkin kelpaavat ja seinä...

Unipussi hieman rauhoittanut unia... Onneksi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

poika oppi konttimaan aaton aatona(6kk10pvä ikää silloin)

ja nyt yrittää hinata ylös itseään ja täytyy sanoa että hirvittää!

konttauskin on niin nopeaa ettei tunnu yhdet silmät riittävän vaan oli jo kissin kuppia kaivamassa,täytyy siirtää ne kodinhoito huoneen tasolle varmaa...Maria ja Jyri (14.6)PS: on tää liikkuminen näköjään tosi yksilöllistä saman ikäisillä !?!

Ja tämä toinen lapsemme oppi 2kk ikäisenä kääntymään, esikoinen 2.5kk... nyt 3kk ja ei onneks vielä tee muuta ;)

Kyllä ne kestää, parit muksahdukset ja sitten ne oppii jo varovaisemmaksi...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat