Vierailija

mitään haittaa naiselle??

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kokeiltiin sitten hänen mielikseen ja ei se niin kamalaa olekkaan. Välillä suorastaan miellyttävää:)

Jos meinataan olla pitkään tässä suhteessa, niin suostun kyllä täyttämään toisen toiveita ettei tarvitse etsiä niihin suorittajaa muualta ja sama pätee itseenikin.

Do you need to wear a diaper? Does everything still work?I' m not a baby!!! Everything is normal for me. All of the " anal destruction" I' ve done was done by me with care, and my ass is as normal as yours is... Although sometimes when I' m taking a crap it' s huge because I' ve now got the capacity to really stock up. My digestion is trouble free though, and I' ve had no problems at all.sanoo tämä persereiän venyttäjä MIES:

http://www.bmezine.com/news/people/A20210/plp56/

Sitä ollaan muutamia kertoja kokeiltu. Eka kerta hankalin, sitten alkoi sujua ja nautittavaa:) Mut tykkään kumminkin enemmän perinteisestä vaginaseksistä enemmän! G-piste on siellä eikä B-portaassa....tai sitten ihmisten estot ja suvaitsemattomuus mutta sekin vain tätä palstaa " parhaimillaan" .Jos anaaliseksistä oikein tehtynä olisi haittaa niin jokainen homokin kulkisi vaipoissa ja niin tuskin on.

Anaaliseksi ei myöskään ole mikään muoti-ilmiö vaan sitä on harrastettu kaikissa eläinlajeissa aikojen alusta saakka.

Ja painotan vielä että oikein harrastettuna=kaikessa rauhassa, liukastein, ei runnoen, hyvässä asennossa etc se EI aiheuta mitään haittoja. Sen sijaan jos tuntuu kipua niin se aina hälytysmerkki koska tarkoitta sitä että edetään liian riusaan tahtiin ja sulkijalihas ei ehd myötäillen mukaan, silloin homma pitää keskeyttää.

Alussa se saattaa tuntua sanotaan nyt vaikka että hieman epämukavalle mutta se ikäänkuin kuuluu asiaan, kipu ei kuulu.

eli peräsuoli on työntynyt ulos peräaukosta n. 10 senttiä. Ei ole mitään kaunista katsottavaa. Itseltäni loppuivat peppupanot siihen paikkaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat