Vierailija

LEi riittääkö määrätty annos aina, vai tuleeko siihen keho" sokeaksi" ja vaatii aina vain lisää? Pääseekö niiden käytön jälkeen enää elämään niitä ilman? Lihottavatko? Tarviiko aina terapiaa tueksi vaan määrättnkö usein vain lääkitys? KIITOSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentit (6)

saattaa olla, että seksihalut vähenevät tai orgasmin saaminen hankaloituu. Huom! Saattaa olla näin, ei kaikilla ja toisia tämä ei haittaa.



Se riippuvuus, mihin joku viittasi, ei ole oikesti riippuvuutta vaan lähinnä se, että kun lääkkeen aikoo lopettaa, tulee vierotusoireita. Niihin ei jää todellakaan sillä tavoin kiinni kuin alkoholiin/huumeisiin - ei niitä halua, jos lopettaa niiden syömisen. Siitä lopettamisesta tulee vaan huono olo, jos ihan seinään ne katkaisee.



Tiedän 4 ihmistä, itseni lisäksi, joista itse asiassa kaikki hyvissä duuneissa ja akateemisia, jotka syövät masennuslääkkeitä, joten luulen tietäväni mistä puhun.



Ainoa haittapuoli itselleni on ollut se, että viinan kanssa saa olla varovainen - menee nuppi helposti todella sekaisin. Muuten ne ovat oikein hyviä, eivät vaikuta mitenkään persoonallisuuteen tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lääkkeitä erilaisia jne. annostusta voi joutua nostamaan, jos aloitettu ei tehoa tarpeeksi. yleensä ei jää koukkuun; sellaisiakin on joihin jää, mutta niitä pyritään välttämään.

En lihonut, tosin seksi ei niin paljoa maistunut mitä ilman lääkkeitä. Pääsin myös eroon lääkkeistä, tosin ensimmäinen kuuri (½ vuotta) oli liian lyhyt, joten lääkkeiden syöntiä piti jatkaa vielä vuosi päälle. Sen jälkeen en ole enää lääkkeitä tarvinut.

Hyötyä niistä kyllä oli sitten enemmänkin...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat