Seuraa 

Olisin tiedustellut näin lähikuntalaisena josko vaasassa on muskaria ?-marica28

Kommentit (6)

aikoinaan siskoni kävi ristinummen avoimessa. itse en ole saanut aikaiseksi mennä esikoisen kanssa, nyt olis tarkoitus ottaa itseä niskasta kiinni.... huutoniemen muskari tai lauluhetki on torstaisin 10-12, muistaakseni näin luki neuvolan seinässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täytyy tiedustella huutoniemen neuvolasta tai kaupungilta josko ulkopaikkakuntalaiset saa osallistua kaupungin järjestämään toimintaan. Mut mukava kuulla, että Vaasassa järjestetään muskareita.-maricaMuipsis, ihan kivastihan meillä tytön kanssa menee, ihana kiltti vauva, vaan kun neidin kello on nurin kurin!!! Eli kaikki yöt valvotaan, ja päivisin sitten kyllä neiti nukkuu.. nyt kun on flunssaa ollut koko porukalla, niin päivätkin on vähän kitinää, ja viime yönä en saanut sitten nukkua silmän räpäystäkään... että sen verran verottaa tuo valvominen etten oo jaksanu juuri netissä pörrätä.

Ristiäiset meillä on nyt perjantaina, sen jälkeen yritän päästä marrasjengiin kertomaan kuulumisia!

Mitenkäs teidän vauva-arki sujuu? Olisi kiva kyllä treffata joskus ja vaihtaa kuulumisia ja nähdä teidän poitsua, mutta pitäisi saada kyllä tässä ensin vähän tolkkua näihin nukkumisiin!Nyt neiti komentaa ruokkimaan...:o)

Moikka !

Mites teillä neidin kans menee ?

En löytäny muskari+vaasa haulla muuta ku ton kuula-opiston yli 3v lapsille järjestettävän muskarin.

Vauvauintiin olis kyllä tarkoitus mennä tuossa helmi-maaliskuussa, mut me mennään Isoonkyröön, ku se on meitä lähempänä. Mikäli siellä vaan on tilaa.

Joko teillä on ollu ristiäiset ?

Meillä on 28.1-marica ja elmeri

Täällä myös ollaan asiasta kiinnostuneita! Meinaattekos muuten Marica viedä pikkumiehen vauvauintiin? Tai tiedätkös / tietääkö joku mitä muuta kivaa voipi vauvan kanssa Vaasan seudulla harrastaa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat