Seuraa 

rupeavat käymään voimille, kun yössä saa viisikin kertaa jos ei useamminkin ravata pojan huoneessa yleensä rauhottelemassa tai laittamassa peittoa päälle. Tätä on kestänyt kohta reilun vuoden ja konstit ón jo lopussa. Ollaan yritetty rauhottaa iltoja ettei ennen nukkumaanmenoa saisi riehua, isä on nukkunut samassa huoneessa jne..Mutta vielä ei ole ollut mistään apua. Meillä on myös pieni tyttö 5kk ja nämä kun heräävät yöllä vuorotellen niin päivät on välillä todella väsyttäviä. Kun edes toinen nukkuisi yöllä paremmin niin äitikin jaksaisi paremmin. Tulee ihan paha mieli kun ei jaksa touhuta lasten kanssa. Onko kellään hyviä neuvoja ?!?

Kommentit (3)

tää vastaus ei varmaan ole sieltä tervetulleesta päästä mutta vastaanpa nyt mitä meillä on ollut.poika nyt 4,5v alkoi nukkua levottomasti ehkä 1,5 v sitten. alkuun alkoi kömpiä yöllä meidän väliin, nukkuen siinä sitten levollisesti. hieman kun aikaa kului lisää niin levottomuus lissäntyi niin että pyöri ja väänsi meidänkin s' ngyssä. itkenyt ei ole, mutta levoton jne.iltaisin oli alkanut loppukesästä (enkä) sanoa että pelottaa eikä suostunut enää mennä yksin nukkumaan...no, nämä kaikki selittyy ikään kuuluvilla kausilla jne mutta mutta...meillä syynä olikin astma.kun poika todettiin allergia-testeillä sattumalta (selviteltiin ruoka-aineallergioita) siitepölyallergiseksi jota oli oireillut levottomuudella yms niin halusin varmistua, poissulkea astman mahdollisuuden yölevottomuuksien, päiväkiukkuamisen yms. syynä.no, pois sitä ei saatu suljettua mutta yölevottomuuden sekä päiväkiukkujen syy sitten löytyi :(eli pojalle tehtiin oskillometria-testi.ja astma-diagnoosi sieltä tuli.astma-lääkitys aloitettiin samantien, reilu viikko sitten ja voin sanoa että yölevottomuudet ovat taaksejäänyttä elämää meillä!!!eli astma ei aina oireile vinkuvalla tai pihisevällä hengityksellä vaan voi tosiaan olla ns. piiloahdistelua. tosi kurja olo tuli kyllä itelle, kuinak olen pojalle kiukunnut käytöksestään ja kuinka raskaalta on nuo yöt tuntuneet...en siis ole mikään lääkäri, olen vaan kahden astmaisen lapsen äippä jolle tuo yölevottomuus pisti silmään.... niin, kumpikaan ei muuten ole koskaan vinkunu eikä pihissy...terkuin äippä ja lapset 1v4kk ja 4,5vvoi kauhistus kuinka paljon kirjoitusvirheitä!kokoajan kuulostelen mitä tuo 1v4kk täystuho tuolla toisessa huoneessa saa aikaan....sorry.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos katsoo illalla telkkaria, tulee uniin peikkoja ja painajaisia. Eli yöt telkkari-iltojen jälkeen ovat levottomampia.Terve väsymys ulkoleikeistä, onnellinen iltasatu (tontut, muumit, nalle puh jne) tuovat rauhallisempia öitä.Samoin tuutulaululevy, jota lapsi kuunteli jo masuasukkiaikoinaan rauhoittaa, vaikka lapsi on jo yli 3 v

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat