Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

tänään (rv 6+4) ultrassa näkyi 6mm:n pituinen alkio jonka sydän sykki vinhasti. Oli aivan ihmeellinen tunne nähdä että siellä masussa oikeasti on jotakin.

Nyt olemme onnesta mykkyrällämme ja odotan innolla jo seuraavaa ultraa että pääsee taas näkemään pienen. Se on parin viikon kuluttua.

Meillä siis kolmannen IVF:n tuoresiirto toi kaivatun plussan, ensimmäisen ikinä. Ja ongelmia alkioiden jakaantumisessa, saatiin paljon hedelmöittyneitä mutta tuhoutuivat jakaantuessaan. Tässä hoidossa siirrettiin parhaat alkiot ikinä eli kaksi 2-soluista 2luokkaista alkiota ja toinen niistä on nyt sitten napannut kiinni. Ja jos kaikki menee hyvin, on vaavin arvioitu laskeutumisaika 22.8.06! On se käsittämätöntä ja niin järjettömän ihanaa!Onnesta syrjällään oleva Hetula ja Möykky rv6+4

Kommentit (15)

Ihanaa kuulla hyviä uutisia!! Toivottavasti kaikki menee hyvin. Itse kärvistelen vielä ivf-jonossa julkiselle puolelle. Odottavan aika on pitkä.Onnellista odotusaikaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja tervetuloa tänne puolelle! Upeita ultranäkymiä olette saaneet ihailla! Itse muistan kanssa tuon ekan ultran ja kun lääkäri sanoi että katsokaa mikä täällä sykkii, pikku sydän! Toki kaikki ultrat ovat olleet yhtä ihania kokemuksia senkin jälkeen. Täällä odotellaan nyt rakenneultraa joka on 11.1.Mikä Sinulle on muuten olo? Minulla alkoi kamala pahoinvointi rv:llä 6 ja jouduin olemaan sairaslomalla sen takia rv:lle 13 asti. Toivottavasti säästyt tuollaiselta ja pääset nauttimaan raskaudesta alusta asti. Nyt olo on jo tosi hyvä, energinen keskiraskaus on selvästi menossa!Loviisa & " Aatos" rv 19+3

Tänään oli eka ultra (rv 7+0) ja sydän sykki oikein hyvin.Meilläkin kolmas IVF toi ensimmäisen plussan ikinä. Kaksi alkiota siirrettiin (4 soluinen kakkonen ja 2 soluinen kakkonen) ja toinen oli kiinnittynyt :)Kahden viikon päästä ultrataan uudestaan ja sitten taas näkee masuasukin kasvamisen. Siihen asti täytyy tyytyä katseleen ultrakuvaa :)Väsymys on ollut nyt aika voimakasta, mutta pahoinvointi on onneksi lievää.

Tänään siis rv9+1 ja ultrassa kölli 23mm kokoinen pieni ihmisenalku joka ihan jo näytti ihmiseltä! On se ihmeellistä miten nopeasti ne kasvavat. Pieni nukkui käpertyneenä ja kun lääkäri yritti vähän herätellä mittausta varten niin vähän liikahti ja rupesi nukkumaan uudestaan.. oli se vaan niin suloista. Mittausta ei nukkumisen vuoksi saatu tehtyä kovin tarkasti ja sikiö vastasi mitan mukaan viikkoja 8+6 mutta kaveri ei ollut aivan suorassa että eiköhän se ihan ole oikean kokoinen.

Nyt sitten odottelen ensimmäistä neuvolaa joka on perjantaina (ja sitä armotonta punnitusta, tosin onneksi on pari kiloa matkakiloja jo tippunut ihan liikunnan lisääntymisen myötä, nesteet liikkuu...) ja sitten np-ultra helmikuun puolessa välissä.Iloisin terveisin, Hetula ja Unikeko rv9+1

Toinen ultra oli maanantaina rv 9+0. 25mm mittainen " pikkuihminen" siellä majaili ja liikettäkin oli jo jonkin verran :) Koko vastaa viikkoja 9+3, mutta kuulemma ei kuitenkaan ole liikaa kasvanut. Tuskinpa kuitenkaan ennen punktiota on hedelmöittynyt, joten viikot 9+0 pitää edelleen paikkaansa.Ensimmäinen neuvolakäynti oli jo viimeviikolla ja vähän turhalta tuntui, koska klinikalta on jo saanut niin hyvät ohjeistukset.

ja onnea tipille ultraan! Oliko sulla mahdollisesti siellä ne kaksi (hcg taisi olla korkea?) matkustajaa?

Muistan kyllä sinut Tuulia73 viikoilta 35-36. Sinulla onkin jo puoliväli menossa. Kyllä se aika rientää. Toivottavasti seuraamme perässä.Terkuin, Hetula

Hetula75:

[quote]


tänään (rv 6+4) ultrassa näkyi 6mm:n pituinen alkio jonka sydän sykki vinhasti.Meidän alkio oli tänään ultrassa 2mm pituinen... Ja sydän sykki kanssa kovasti :)rv 5 +6 (ups, nyt vasta huomasin kun tarkkaan laskemaan rupesin, että ollaankin teitä melkein viikkoa jäljessä)

Ja tervetuloa Suomeen. Oli varmaan mahtava reissu! Vaikka kiloja tulikin ;-) Mulle niitä on ruvennut tulemaan nyt oikein urakalla. Ens viikolla on vasta seuraava neuvola (rv 23) ja edellinen oli rv 15. Kiloja on varmaan edellisestä tullut 5! Taitaa tulla neuvotädiltä jo puhuttelut. Mutta kun ruoka maistuu niin hyvälle ja varsinkin kaikki pahoinvoinnin aikana pois pysyneet entiset paheet kuten suklaa jne.Äläkä huoli niistä raskausoireista. Ei musta vieläkään koko ajan tunnu jossain päin kehossa siltä että olen raskaana. Vaikka mahaakin siis jo on. Välillä pitää oikein peilistä katsoa, että odotetaanko tässä vai ei! Viime viikolla oli rakenneultra ja siellä se meidän " melkein voipaketin painoinen" söi peukaloa eli kyllä siellä vauva on!Tulehan kertomaan sitten mitä ultrassa näkyi!Loviisa & " Aatos" 21+6


Ihanaa, Hetula, että kaikki näyttää hyvälle!Olenkin ajatellut, että mitä sinulle, Tipille ja Toivomukselle kuuluu.Itselläni on ultra ensi keskiviikkona, 4.1. ja odotan jännityksellä onko kaikki hyvin... Tällä viikolla on tullut muutamana päivänä vähän tuhrua ja pelottaa, että tulee keskenmeno.... mutta ei auta kun jännitellä vielä muutama päivä ja toivoa parasta.ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2006!eli onnea plussanneille hetulalle ja viiville!

itsellä hoitotauon tuloksena nyt rv 9+ eli ihmeitä tapahtuu!kaikkea hyvää odottaville, nautitaan jokaisesta hetkestä!

Olen ollut pari viikkoa nettipimennossa ja luen vasta nyt ihanista ultrakuulumisista kaikilla! Onnea itse kullekin! Kävinkin jo onnittelemassa kaikkia omissa pinoissaan.

Oma olo on ollut aivan liian loistava sen suhteen että ruoka maistuu liiankin hyvin ja kun USA:n matkalla tuli syötyä hieman tavallista enemmän roskaruokaa ja liikuttua vähän niin se näkyy nyt vatsalla ja housut kiristävät. Oikein pelottaa mennä neuvolaan perjantaina ja punnitukseen... Pitää hieman keventää tätä ruokavaliota jottei ihan hirveästi ylimääräistä ehtiis kertyä. Eli siis ei ole ollut mitään pahoinvointia, ei vuotoja, ei kolotuksia, rinnatkaan eivät ole enää erityisen kipeät. Välillä oikein jännittää että tapahtuuko siellä mitään mutta onneksi pääsen taas tiistaina kurkkamaan ultralla pikkuista.

Onnittelut kaikille ja kertoilkaahan muutkin voinneistanne ja nauttikaa!

Loviisalle onnittelut pahoinvoinnin voittamisesta. ;-)Terkuin, Hetula75 ja Hulivili rv 8+5

Onnea oikein paljon sinulle ja miehellesi. Me taisimme piinailla yhtäaikaa alkusyksynä ivf-hoitojen myötä - muistatko?Terveisin Tuulia rv 20

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat