Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Käytätkö tilaisuuden hyväksesi ja lähdet omille asioille taikka lenkille? Ja vielä niin että et siitä ilmoita tälle toiselle perheelle ollenkaan!

Meillä kävi tämmöinen juttu että lapseni kaveri tuli leikkimään. Sanoi että tunnin saa olla ja sitten takasin kotiin. No, tunti meni ja lapsi lähti kotiin. Mutta eipä siellä ollutkaan ketään kotona!!! Ulko-ovea ei kuitenkaan oltu laitettu lukkoon. Lapsi pyöri sisävaatteissa tuolla pihalla pakkasessa kun ei halunnut olla yksin kotonaan. Pyysin tietenkin lapsen meille takasin. Nämä vanhemmat tulivat takasin kotiin noin 20 minuutin kuluttua.

Minusta siinä ei ole mitään pahaa jos toinen perhe lähtee johonkin siksi aikaa kun lapsi jää leikkimään kaverilleen mutta kyllä siitä pitää ilmoittaa!!! Arvatkaa oliko kiva miettiä että mihin vanhemmat olivat kadonneet ja mitä jos lapselle olisi tapahtunut jotain? Ei minulla ole heidän numeroaan yms. kun ei tunneta kovin hyvin toisiamme vaikka suht lähellä tosiamme asummekin. Sanottakoon nyt että lapsella ikää 6 vuotta.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat