Seuraa 

Tiedän vain, että siihen tulee linssejä, voita ja valkosipulia, mutta muu onkin hämärän peitossa..



Olisin kiitollinen ohjeesta!

Kommentit (1)

Ainekset

75 g masoor dhaal -linssejä

50 g toor dhaal -linssejä

9 dl vettä

1 tl inkiväärisosetta

1 tl valkosipulisosetta

1/4 tl kurkumaa

1/2-1 tl suolaa

1 tuore vihreä chilipalko hienonnettuna



tarka:

2 rkl kirkastettua voita

1 sipuli viipaloituna

4 curryn lehteä

1/4 tl sipulin- ja sinapinsiemensekoitusta

2 tomaattia viipaloituna

1 tuore vihreä chilipalko hienonnettuna

2 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna



1. Huuhtle molemmat linssit huolellisesti. Kumoa linssit paksupohjaiseen paistokasariin, kaada joukkoon 6 dl vettä ja kypsennä linssejä keskilämmöllä kansi hieman raollaan 10-15 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä ja kypsiä. Pane puinen paistolasta kasariin ylikiehumisen estämiseksi. Nosta kansi kypsennyksen puolessa välissä ja lisää kasariin inkivääri, valkosipuli, kurkuma, suola ja vihreä chilisilppu.

2. Soseuta linssit perunasurvimella, kaada joukkoon loput vedestä (3 dl). Seoksen tulee muistuttaa paksua keittoa. Kiehauta, nosta kasari liedeltä, kumoa linssit tarjoiluvadille, peitä ja jätä odottamaan.

3. Valmista tarka: kuumenna kirkastettu voi kasarissa, lisää joukkoon sipuliviipaleet, currynlehdet ja sipuli-sinapinsiemensekoitus ja kuullota niitä 2-3 min. Lisää joukkoon tomaattiviipaleet, vihreä chilisilppu ja puolet tuoreesta korianterista; sekoita seosta varovasti noin 1-2 min.

4. Nosta kasari liedeltä ja lusikoi tarka-mausteseos linssien päälle. Tarjoa ruoka lopulla tuoreella korianterilla koristeltuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat