Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En keitä

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli freesaa sipulihake, paista ja mausta jauheliha (toki muukin liha käy). Kuumenna liki kiehuvaksi reilu 1l vettä jossa ½ lihaliemikuutio tai lihafondia ja n.200g sulatejuustoa. Kaada jauhelihasipuliseos ja makaroonit (1ps) voideltuun vuokaan ja päälle kattilan neste. Se on todella löysää rakenteeltaan eli nesteessä lilluvat mutta tuo juusto kokoaa sen mukavan pehmeäksi ja kasassa pysyväksi. 200 asteessa n.45min.



Toinen klassinen versio on sitten mihin keitetään makrut jo valmiiksi.

kerran tein niin etten keittänyt ja tuli tosi tönkköä laatikkoa, kun makaronit turposivat ja imivät nesteen. Tykkää irtonaisesta makaronilaatikosta en sellaisesta ällö-tönköstä.

sen sijaan kanaa ja tonnikalaa useamin ja joskus harvoin ns nötköttiä.

Mausteina käytän mm mustapippuria, valkosipulia, paprikaa, herbamarea, valkopippuria, currya jne.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat