Seuraa 

Tarkoitus olisi viedä poika 1v kuvaukseen. Kertokaa jos oikein hyviä kokemuksia jostain valokuvaamosta ja myös kokemuksia paikoista joihin ei kannata mennä...Paljonko valokuvaus tuli maksamaan?Kommentit (4)

Kumpulassa: Väinö Auerin katu 1 (Intiankadun puolella). Puh. (09) 875 3346. Mukava ja ammattitaitoinen kuvaaja. Halusi ehkä vähän saada kuviin " vanhan ajan henkeä" , mutta tykkäsin kyllä kuvista kovasti.

Me ollaan käytetty molemmat lapsoseet ½v. kuvassa sellasella kun Valokuvaamo kiananen. Herttoniemessä sijaitsee valokuvaamo,kerrostalon alin kerros. Valokuvaamo ollut siellä jo 50v. Periytynyt äidiltä tyttärelle :)

Siellä siis olemme ottaneet kaikki mahdolliset kuvat ja tyytyväisiä ollaan oltu. Mitä noihin hintoihin tulee,ei se ihan halpaa ole...

Valokuvaus,koevedokset ja yksi kuva (20*25 muistaakseni) kustantaa sen 70¿ ja sitten mahdolliset lisätilaukset päälle!Käy tutustumassa kuvaajan sivuille.en muista osoitetta mutta googlella löydät kun kirjoitat hakusanaksi " valokuvaamo" oli muistaakseni kolmantena...Tässä siis yksi vaihtoehto!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Todella superkiva ja hyvä sai meidän ujon tytön täysin luonnollisesti kuvaan asettumaanLöytyisiköhän mies kuva-ahdilta noiden perhetietojen perusteella ?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat