Vierailija

Kommentit (5)

Se on tosi tärkeä tapahtuma heille ja tykkäävät valmistella Pukille esityksiään jne. Ois kamala pettymys lapsille, kun Pukki ei tulisikaan jonain vuonna. Eli seuraavat 9-10v. vielä Pukki meillä käy.

Kun meillä on jouluaatto täynnään ohjelmaa aamusta iltaan (haudat, vesper, joulupukki, joulupuuro ja -ateria, rauhanjulistus, joulusauna yms. yms.) niin heillä puuhaillaan joululeivonnaisten ja koristelujen kanssa ko. päivä.Lahjat löytyy sitten kuusen alta seuraavana aamuna. Kun meiltä menee hirmuinen summa joulupukkeihin vuosien varrella, niin heillä ei mene mitään. Vain Suomesssa joulupukki käy kodeissa vierailulle. Muissa maissa hän vain toimittaa lahjat takan lähistölle, kuusen alle, parvekkeelle yms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja jättänyt lauteille lahjat. Mielikuvitusta peliin.Ja kyllä Suomessa juhlitaan muinakin päivinä joulua kuin vain aattona. Kait meillä on perinteisesti kaikessa juhlassa se aatto se tietynlainen juhlimisen päivä ja itse juhla_päivä_ taas se ns. vakavamman juhlimisen päivä. Itse en ainakaan vasta joulupäivänä juhlivia kadehdi yhtään, kun heillä on sitä juhlaa sitten yksi päivä vähemmän näin jouluna.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat