Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

merkki on mikä lie kide kids tai jotain. väreinä pinkki ja musta. ostin tytölle sen pinkin vaikkei kosteussuojattu olekaan niin menee vaikka kauppareissuilla:) tiedoksi vaan muillekin köyhille, en kaipaa nyt mitään olet-huono-äiti-kun-et-osta-reimatecejä saarnaa:p T:opiskelijaäiti

Kommentit (17)

Siis apua ei voi olla totta... sehän nimenomaan on tehty ulkoleikkeihin!! Meillä kyläillessä mokkatakki pojalla ja (teko)turkki tytöllä.

Eikö se oo kamalan kuuma ja paha kun ei voi ottaa yläosaa pois???

Meillä lapsilla kauppareissuilla takit ja esim.vuorelliset farkut/sammarit. Joskus myös esim.neulepaita/toppaliivi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä nuo halpikset on pihahaalareina ja reimatecejä säästän kauppareissuille/kyläreissuille jotta säilyvät paremmin ja myyntiarvo säilyy. ihan on ok haalareita mun mielestä. tosin omani ostin jo syksyllä ja sillon hinta oli 20e mutta aattelin hakea parit lisää enstalveksi.

onhan se nyt sanomattakin selvää että niitä kalliita haalareita pitää säästää ja näytellä vaan naapureille että meillä on muuten varaa tämmösiinkin vaikkei tosiasiassa oliskaan.. sitten ne myydään ensisyksynä törkeeseen ylihintaan huutonetissä ja ostetaan alesta uudet puoli-ilmaiseksi. näin se homma toimii..

Mä taas ostin nyt aleista kaks oikein kunnon haalaria kosteussuojaa ja corduraa yms. Ihan siksi, että ensi vuonna tähän aikaan lapset ovat tarhassa ja tarhaulkoilut on kuitenkin niin pitkäkestoisia, että kunnon varusteet ovat tarpeen. Eli ikään kuin lapsen työvaatteet kyseessä.En kyllä yli 30¿/puku maksanut kuitenkaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat