Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Elikkäs totaalinen puurolakko ollut jo pidemmän aikaa. Velli sentään maistuu, mutta kertokaahan ideaköyhälle hyviä aamu- ja iltapala ruokia jo itse käsin syövälle muksulle! Pullon käyttöä kun yritämme jo vähentää minimiin.

Kommentit (5)

weetabix on hyvä mutta kyllä muitakin vähäsuolaisia muroja löytyy kunhan vain tavailee pakettien kylkiä kaupassa :)meillä syödään laidasta laitaan eri muroja, suosikit on tietty weetos- ja nesquick-suklaamurot. mutta myös esim. frost rice krispies, cheerios ja ne sellaiset kellogsin hahmonmuotoiset 4-viljanmurot kelpaa myös. myslikin olisi yksi vaihtoehto mutta meidän lapset ei siitä tykkää.

Siis kun oma kaurapuuro ei kelvannut, niin vaihdoin esim. niihin lasten valmispuuroihin tai tein jotain muuta puuroa (mannapuuro esimerkiksi upposi hyvin). Nyt on samaa lakkoilua kun on 2v ja nyt uppoaa riisipuuro.Yksi hyvä keino on myös laittaa puuroon silmäksi vauvan hedelmäsoseita. Sillai ainakin meillä saa menemään puuron.Mutta pakkohan sitä puuroa ei ole syödä. Meillä syödään erilaisia muroja maidon kanssa (weetabix ja talkmurut on suosituimmat), hedelmiä, rahkaa (jogurttia ei kelpuuta mutta sekin olis ihan ok), leipää - mitä milloinkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miedän vuoden ikänen poika syö aamusin yhen leivan ja vaihdellen joko puolikkaan banaanin, kokonaisen mandariinin tai hedelmäsosepurkin.

Ootko muuten kokeillu riisihiutalepuuroa ja siihen sekottaa puolikkaan hedelmäsosepurkin? Se uppois kyllä meijän pojalle, mutta sillä on niin laiska äiti (eli minä) ettei se jaksa ees aamusin puuroa keittää. Kaurapuuroa jossain vaiheessa kokeiltiin ja se ei kyllä mene alas poitsulla.

- Weetabixissä tosi vähän suolaa (toisin kuin muissa muroissa), ei lisäaineita ym. + vaikka marjoja ja maitoa

- Talkmuru löytyy myös murohyllystä, tavallisen näköinen muropaketti. Lisäaineettomia, suolattomia ym. kotimaisen valmistajan viljamuroja.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat