Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei vaan! Olemme tammikuussa lähdössä kanarialle 5,5kk poikamme kanssa ja kyselisin vikkejä reissuun? Lähinnä ruoka asiat kiinnostaa? Vielä imetän, joten maidon korviketta ei paljon tarvitse mukaan, mutta mitä merkkiä saa sieltä, jos huutava pula iskee? Apteekista ilmesesti sitä saa? Mitenkäs piltti soseiden kanssa? Onko samoja kuin meillä, lähinnä yhtä / kahta ruoka-ainetta sisältäviä soseita? Muuten ei olisi ongelmaa, mutta meidän poitsu ei suostu syömään itsetehtyä evästä. Ja jos kaikki eväät kantaa mukana, mikä on tyhmää, tavaraa on aika paljon, ollaan nimittäin kaksi viikkoa! Lomakohde on Playa del Ingles, tuttu paikka, ollaan oltu samalla saarella jo useita kertoja, mutta ekan kerran vauvan kanssa, eikä siis aikasemmin ole tullut mieleen katsella saarella tarjottavia vauvojen eväitä! Kiitos kaikista vinkeistä!

Kommentit (3)

Oltiin juuri kaksi viikkoa reissussa 6 kk vauvan kanssa, ja pohdiskelin ihan samoja juttuja. Päädyin loppujen lopuksi ottamaan ruuat mukaan. Mukaan lähti muistaakseni 14 kpl lihasosepurkkeja, 5 prk hedelmiä, 5 prk jogurttia sekä 4 pakettia NANia (3 olisi riittänyt), yksi velliä ja yksi puuroa (eivät menneet kaikki).Otin mukaan myös sauvasekoittimen astioineen ja kuorimaveitsen. Meillä oli huoneistohotelli ja keittelin paikallisista perunoista, kesäkurpitsoista ja porkkanoista sosetta noiden lihapurkkien jatkoksi. Oli ihan kätevää ja helppoa. Muuten olisi pitänyt kantaa kaksinkertainen määrä lihasosepurkkeja mukana.Tuttelia oli mukana vain pari purkkia, kun jauheesta oli kätevää valmistaa korviketta myös rannalla. Jauhe pulloon ja mukaan ja vesi sekaan vasta juuri ennen syöttöä. AInakin NAN liukenee kylmään veteen.Jos lennätte Finnairilla, lapsen ruuat saa ottaa mukaan ilmaiseksi. Me lensimme Air Finlandilla, ja kannoimme ruuat käsimatkatavaroissa.Menette kuitenkin Eurooppaan, joten on oletettavaa, että sieltäkin saa korvikkeita apteekista (Egyptissä ainakin oli NANia saatavilla) ja varmaan vauvanruokiakin. Minä en uskaltanut luottaa ruokien saatavuuteen ja hyvä olikin, etten luottanut ; )

Siitä on jo aikaa kun oltiin Kanarialla pikkuveljen kanssa joka silloin oli vauva.

Piltti on muistaakseni samanlaista kuin täälläkin, vähän reilummin maustettua ehkä. Tuttelit äiti vei mukana niin niistä en tiedä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei paljon paina. Mä ottaisin ehkäpä siltikin soseet mukaan käsomatkatavaroihin , takashan niitä ei tarvii kantaa. Ei kai tuon ikäinen hirveesti vielä syö?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat