Seuraa 

Hukumme tavaraan. Ei mahdu lastenhuoneeseen. En halua leluja kasautuvan olkkarin seinustoille. Haluaisin muutakin tehdä kuin kantaa roinaa keskenjääneistä leikeistä takaisin lelulaatikoihin. Aionkin olla nyt julma nainen: keräilen vähin äänin osan kamoista kassiin ja en pelkästään varastoi, vaan myös annan niitä pois. Tarvitsijoita varmasti on: sairaalat, päiväkodit ym paikat.Toivoimme ennakkoon isovanhemmilta, että vain yksi lahja/lapsi. Sitä ei nyt kuitenkaan ihan kuunneltu. Mikään lahja ei tunnu lapsista kovin kivalta, kun niitä tulee yhtenä päivänä miljoona. Täytynee jatkaa julmurin roolia ensi jouluna kovennetuin ottein!

Kommentit (6)

jotka aina sanovat että eivät tuo mitään ja sitten tulee kuitenkin jotain krääsää mille ei käyttöä. Nyt tuli molemmille isommille lapsille palapelit jotka saivat samanlaiset jo viime jouluna eikä meillä kumpikaan tykkää rakentaa palapelejä niin että ovat edellisetkin pelit vielä purkamatta laatikoissaan. Pienin sai nallen jota meillä jo myös miljoona ennestään eikä juuri nuo pehmot ole poikaa jaksaneet kiinnostaa. Olin pyytänyt josko olisivat tuoneet kaikille kerhopullot kun niitä meillä ei ole mutta ei vaan voi tuoda sitä mitä pyytää kun ovat aina ensin sitä mieltä että eivät osta mitään. No eipä pitäisi valittaa kuitenkaan kun edes muistivat.Minusta on kamalan vaikea laittaa leluja pois kun meillä lapset kyllä leikkii ja tykkää kaikista leluistaan ja aika hyvin pistävät ne myös paikoilleen laikin loputtua. Mies silti tahtoisi että tavaravuorta vähennetään joten laitan nyt vauvalelut eteenpäin vaikka nuorimmainen on alle 1v ja ehkä niillä vielä leikkisikin.

isovanhempien (appivanhempien, että heh heh...) kanssa oli sovittu periaatteessa lahjaton joulu, ensimmäiselle lastenlapselleen nyt jotain voisi jos haluavat... mutta tulikin kaksi matkalukullista tavaraa. Ja lapsi (parka) on vasta reilu 1v! Nyt tuli sekä isovanhemmille että äidille paha mieli kun asiasta lopulta puuskahdin oikein kunnolla, mutta ensi vuonna yritän kyllä vannottaa asian selväksi viimeistään lokakuussa. ja estää myös muut lahjaripulit syntymäpäivinä, nimipäivinä jne. Voi kun onnistuisi!

Niin, ja kaikki tavarat tietysti toimii paristoilla ja soi, välkkyy ja papattaa.Meiltä myös lähtee visiitiin päätyttyä iso kasa leluja kiertoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka olimme antaneet jokaiselle mummille, vaarille sun muulle yhden kohtuuhintaisen lahjatoiveen (kun kysyivät), kaikilta tuli ylimääräistä, eivätkä välttämättä tuoneet edes sitä mitä pyydettiin (vaikka pyydetyt lahjat olivat edullisia, helposti löydettävissä ja varmasti tytön mieleen). Myös lasten isotäti yllätti isolla lahjakassilla, jossa oli hirveästi turhaa tavaraa.Yksi iso ja kallis muumikirja tuli, joka meillä oli jo aiemmin. Iso pino astioita, jotka eivät mahdu astiakaappiin (toivottiin vain muumiaterimia). Kolmas vauvanukke (tytöllä on jo kotona kaksi, molemmissa mummuloissakin on vauvat jo). Iso Puh-tyyny, joka pyörii vain lattioilla. Ja paljon muuta!En haluaisi olla kiittämätön, mutta asuntomme on tällä hetkellä oikea tavarahelvetti! Asumme omakotitalossa, josta tällä hetkellä käytössä 2h+k, ja remontti päällä. Kohta on meidänkin ihan oikeasti pakko kärrätä osa tavaroista kaatopaikalle tai kirpputorille, ei täällä voi elää. Ymmärrän kyllä että mummit ovat eläneet lapsuutensa niukkuudessa ja haluavat että ensimmäisellä lapsenlapsella on aivan kaikkea, kun heillä kerran on varaa ostella.Olisi pitänyt pyytää joku ihan pieni lahja ja siihen päälle rahaa, kun kumminkin aiomme kohta ostaa isommalle turvavyöistuimen ja vauvalle oma Tripp Trappin. Onneksi vähään aikaan ei ole synttäreitä tai muita juhlia, tänne ei mahdu enää yhtään tavaraa!

Anoppilasta tuli neljä isoa kassillista joululahjoja (suurin osa nimenomaan näitä isoja muovimöhkäleitä jotka soittavat " kaunista musiikkia" ja vilkuttavat valoja ja....), ja kuulemma saman verran odottaa meitä loppiaisena kun menemme kylään :/ Meinaan nyt yrittää ehdottaa, että vastaisuudessa ostaisivat vain yhden lelulahjan, ja kerron etukäteen mikä olisi toivottu lelu (näkevät pojanpoikaansa suht harvoin, joten heillä ei ole kovin käsitystä mikä milloinkin olisi ajankohtaista). Ja, että antaisivat lahjaksi mieluummin esim. jumppalukukauden, haalarit, kengät tms. Yritän perustella sillä, että lapsi ei kohta ilahdu enää mistään kun on niin paljon kaikkea mahdollista. Kun isovanhemmat eivät tosiaan ole ainoat lahjojat, jos vaikka saisi kaikilta lahjan antajilta vain sen yhden paketin niin silti paketteja kertyisi parisenkymmentä... Sinänsähän on ihanaa, että lasta muistetaan, ja toki on kivaa että on paljon leluja... mutta liika on liikaa, ja laatu korvaisi määrää, mielestäni...

Sanoin, että sukset olisivat tarpeelliset. Lapset nyt 3v. ja kohta 5v. He saivat siis mun vanhemmilta sukset, monot ja sauvat. Lisäksi saivat perusvaatteita (collegepaitoja, yöpaidat, pitkiksiä...), pelin, palapelejä, kivoja kirjoja. Jonkin verran tuli myös leluja, mutta itse onneksi olimme ostaneet vain yhden lelun/lapsi, joten hirveää kasaa leluja ei tullut :) Mä en ymmärrä niitä isovanhempia, jotka (pyynnöistä huolimatta) ostelee kasapäin kaikenlaisia vinkuvia leluja yms. Kyllä tosiaan lapsiperheessä olisi muutakin rahanreikää kuin lelut (esim. juuri sukset, luistimet, kypärät, polkupyörät, pulkat, potkukelkat, vaatteet ym...) ja eniten sitä tarvitsisi AIKAA ja TUKEA isovanhemmilta kuin niitä leluja. Ainakin näin meidän perheessä...

Sukulaiset antavat kukin pienen summan rahaa joululahjaa varten, ja ostamme itse niillä jonkin isomman lahjan lapselle. Kummeja on pyydetty jo ristiäisissä muistamaan lasta mieluiten jotenkin muuten kuin tavaralla. On toiminut hyvin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat