Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Rokote maksoi 62,07e ja toivon tosiaankin, että sillä välttää tuon kamalan taudin.

Kommentit (17)

vesirokko lapsella tietää ainakin viikkoa pois päiväkodista tai koulusta. meidän perheessä on rokotettu jokainen lapsi, koska ilman minkäänlaista tukiverkostoa emme pysty olemaan vähintään viittä viikkoa pois töistä, edes puoliksi.

olen tietoinen, että vaikka vesirokkorokotuksen on saanut, voi vesirokkoon silti sairastua. Mutta taudin pitäisi olla toisi lievä, muutama näppy vain.Oli muuten tuskan takana, että täällä pikkukylässä sen rokotereseptin sai. Eihän siitä kukaan ollut ennen kuullut... Sentään neuvolatäti oli ajan tasalla ja asiasta tiesi.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Omat lapsemme ovat myös saaneet rokotukset vesirokko vastaan. Ei todellakaan ole mieltä sairastaa rokkoa, joka jää elämään elimistöön loppuiäksi. Rokotus estää tartunnan, eikä tule myöskään seurauksena esim. vyöruusua.

Neuvolantäti lähinnä nauroi, mutta rokottipa kuitenkin.Syynä sen lisäksi, että on tosi kurja tauti on lasten atopiat. Atoopikkojen vesirokko on yleensä tosi raju. Itselläkin muistona lukuisia arpia..

itsekkäästi ajatelleeni muiden syiden vuoksi myös sitä, että ei se tytöllä (ei kyllä pojallakaan) ole kivaa, jos vesirokosta jää ikuiset arvet kasvoihin. 60 e on vähän, kun näin ajattelee...Sitä paitsi, kuka haluaa lapsensa sairastavan, jos se vain on jollain tavalla mahdollista estää? En minä ainakaan.Ei kipeänä ole kiva olla oli sitten lapsi tai aikuinen!

Vesirokossa vain parikymmentä rakkulaa eikä mitään yleisoireita. Koko ryhmiksen muu porukka rokottamatonta ja pitkään sairaana. Miehelläni lapsena vesirokon jälkitautina aivokalvontulehdus, vieläkin muistaa selkäydinpuhktiot. Suosittelen rokotusta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat