Vierailija

Eli, haluaisin vielä vauvan, yksin,mutta en minkään baarituttavuuden kanssa (en edes käy baareissa). Voiko hakeutua kunnalliselle, vai pitääkö hakeutua yksityiselle?

Tietääkö kukaan?

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eikä se nyt välttämättä niin kalliiksi tule, jos sulla ei ole hedelmällisyysongelmaa. Perusinseminaatio, jossa luonnolliseen kiertoon vain laitetaan siittiöt oikealla hetkellä, maksaa n. 500 euroa per kerta.Koska käytät luovutettuja sukusoluja (ja olet itsellinen nainen) joudut käymään psykologisessa haastattelussa. Siinä lähinnä selvitetään, tiedätkö mihin oot ryhtymässä ja miettinyt isyyskuviot, turvaverkot jne.Esim. Helsingin väestöliitto hoitaa, Fertinova ja Ava-klinikat ottavat asiakkaakseen. Felicitas tms. ei hoida muita kuin heteropareja. Mutta sulla voi olla vähän kiirus, sillä lakiehdotustahan koko ajan pykätään ja klinikoilla voi olla jonoa...

että sun kannattaa miettiä sitä, että lapsesi tulee nyt sitten erilaiseen asemaan toisiin lapsiisi nähden: heillä on isä, hänellä ei. Tätä kannattaa oikeasti miettiä, että häneltä todella puuttuu silloin isä, joka hänen sisaruksillaan on.Ja minä en ole mikään isyydenvaatija, omat lapsenikin ovat saaneet alkunsa luovutetulla spermalla, eikä lapsilla ole isää. Mutta heillä on sama tilanne.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat