Seuraa 

Heippa!

Ajattelnpa vaan kirjotella mieltäni jonkunverran häiritsemään jääneestä asiasta!. Eli kävin nyt rv 28 ultrassa jossa varmistettiin istukan sijaintia. Siinä ei mitään mutta hoitaja siinä ultratessaan jäi tutkailemaan vauvelin päätä. En saanut ihan selville että mikä siinä oli sellasta jota hän " ei osannut tulkita" Käsittääkseni jokin semmonen musta kohta kuitenkin. Hän otti kohdasta kuvan ja lähti metsästämään lääkäriä. Lääkärikin oli miettinyt mikä se on ja tuli itse ultraamaan mutta nyt enään sitä asiaa ei näkynyt! Mikä tietysti hyvä asia. Lääkäri sanoin vaan että normaalilta näyttää mutta itselle jäi kuitenkin semmonen hassu olo että entä jos jotakin onkin vinossa! Tässä mietin että kävisinkö vielä yksityisesti ultrassa ja saisin varmistusta asiaan...Onko kenelläkään vastaavasta kokemusta...pelkään että asia alkaa vaivaamaan koko loppu raskauden!

Kommentit (5)

munuaisaltaan laajentuma

kalkkipiste sydämessä

napanuoran virtauksissa vikaa

rytmihäiriöitä paljon

kaikkia seurattu ja terve lapsi syntyi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

epäily 18-trisomiasta. Sitä epäiltiin aivorakkuloiden koon perusteella. Ovat jotakin jotka näkyvät vain tietyssä kehitysvaiheessa ja katoavat sitten. Niissä olivat jotkut koko raja-arvot jonka perusteella ohjattiin jatkotutkimuksiin. Meillä kätilö lopetti puhumasta ja soitti kiireellä ajan lääkärin tekemään ultraan seuraavalle päivälle sekä lykkäsi käteen nipun papereitä. Niistä sitten luettiin että epäilty trisomia aiheuttaa niin vakavia kehityshäiriöitä että tälläiset lapset eivät yleensä elä kuin muutaman hetken. Siitä sitten kotiin panikoimaan kunnes seuraavana päivänä lääkäri mittasi toisin ja kaikki näytti normaalilta. Emme haluneet mennä enää lapsivesitutkimuksiin. Nyt pieni ihanuus nukkuu omassa huoneessaan. Kaikki hyvin.

vain yksi vauva löytynyt. Ja yksi vauva syntyi, tietenkin. Mitä lie suolenmutkaa oli vauvaksi luullut, en vieläkään tiedä miten noin väärin katsoi :O

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat