Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lapsi on tuon ikäinen sitten kun toinen lapsi syntyy, ja mietin tässä että ostetaanko sitten toinen pinnasänky vai jatkettava lastensänky. Kun kohtahan se pitäisi lastensänky ostaa kuitenkin. Miten te olette tehneet?

Kommentit (13)

Tosin hänen sänkynsä on sijoitettu siten, että toisella puolen seinä ja toisella puolen vanhempien sänky. Päädyssä toinen seinä ja jalkopääty onkin ainoa mistä edes voisi tippua. Hyörii ja pyörii sängyssään kovasti, mutta koskaan ei ole tippunut.

Syynä tähän oli se, että oppi kipuamaan pinnasängystä pois ja olisi tippunut sieltä muuten päälleen lattialle. Hyvin nukkui isojen sängyssä..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on sen verran syvä että on ihan kunolla laitaa ympärillä, poika nukkuu välillä poikittaikin, tykkää kovasti kun pääsee itse kiipeämään pois! patja on lattialla vieressä jos sattuu putoamaan, eikä edes yritä nousta seisomaan, vaikka pinniksessä teki niin!

Me siirrettiin pois pinnasängystä ihan sen takia, että poika pyöri kuin väkkärä ja heräili pään kolinaan. Jatkettava sänky oli sitten ihanan iso, ja lapsi tuntui olevan ylpeä hienosta sängystään. Me pidettiin aluksi sänkyä seinän ja meidän vanhempien sängyn välissä, joten putoamisvaaraa ei ollut. Nyt 1v8kk on nukkunut jo pari kuukautta niin, että sänky on omalla seinällään. Kertaakaan ei ole karannut tai tippunut sängystä (tuurilla?).

Meillä esikoinen siirtyi pinnasängystä tavalliseen 1v4kk iässä. Ihan vain sillä ajatuksella että kun vauva syntyy, ei esikoinen kaiken lisäksi koe että ' sänkykin vietiin' :)Sitä paitsi hetken päästä kun esikoinen tottui että " Hei, täältähän pääsee poiskin" alkoi sellainen takaisin sänkyyn viemisrumba joka kesti parisen viikkoa. Kiva että oli tottunut tavalliseen sänkyyn ennen kuin vauva tuli.Kertaakaan ei tippunut, alkuun oli patja pehmentämässä reittiä sängyn vieressä mutta ei sitä tarvittu. Niin ja ikäeroa meidän lapsille tuli tuo sama.

onneksi ei nouse seisomaan, vaan jos herää niin nousee istumaan. Poika nukkuu vielä meidän kanssa samassa huoneessa ja usein tulee keskellä yötä viereen. Pikku hiljaa opetellaan.

Siirtynyt jatkettavaan reilu kk sitten. Pieni laita estää hurjaa pyörijää tippumasta, eihän sen laidan tarvitse iso olla kun siihen stoppaa. Seisomaan nousee sängyssään mutta on oppinut varomaan ettei tipu. Osaa myös itse tulla pois.

Vaikka on kova pyörimään ja hyörimään yöllä. Meillä sänky laitettiin kahdesta reunasta seinään kiinni (pääty ja toinen laita siis) ja toinen laita meidän sänkyä vasten. Mutta on nukkunut aika pian muuallakin ilman, että on edes mitään laitoja (vuodesohva). Hyvin pysyy sängyssä vaikka pyörii unissaan.Aluksi vain opetettiin miten sieltä sängystä tullaan peppu edellä pois ja ihan hyvin alkoi kaikki sujua heti vaikka sitä jännitinkin. Tosin jännitin enemmän sitä, että miten pysyy illalla sängyssä kun pitäisi mennä nukkumaan, mutta siitäkään ei tullut ongelmaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat