Seuraa 

ja millä kannattaa aloittaa taas normaali syöminen????Arttu on nyt 1 v 7 kk ja on tän viikon puklautellut pari kertaa päivässä ja vatsa on ollut kanssa tooosi löysällä.Iso kiitos etukäteen!!Kommentit (8)

-mustikkakeitto

-banaani

-hedelmät/hedelmäsoseet

-leipäpalat ..napostellen..

-gefilus tuotteet (jogurtti)Osmosal juoma apteekista, vichy-mehusekoitus...carro:

Lainaus:


mutta kaverini (lastensairaanhoitaja) kertoi että sairaalassa antavat sipsejä kun lapsilla oksennustauti, ja onhan siinä perääkin.
Lääkäri kehotti antamaan suolakurkkua, mutta sipsit maistuivat paremmin. Tosin joidenkin corn flakesien suolapitoisuuksia (järkyttyneenä) katselleena olen ajatellut, että murot voisivat toimia vielä paremmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

riisi ja banaani ainakin kovettavat vatsaa. meillä 11kk vaavi kärsi viikon rotaviruksesta. on siis tuoreessa muistissa sekin kokemus ja otan todellakin osaa. toivottavasti olette jo terveitä. rela maitohapoista on myös positiivisia tutkimustuloksia.

Meillä pojalle syötettiin lastenklinikalla kalloleikkausen jälkeen shipsejä kun poika oksenteli koko ajan eikä suostunut juomaan ja tällä tavalla saivat nestettä sisään.

mutta kaverini (lastensairaanhoitaja) kertoi että sairaalassa antavat sipsejä kun lapsilla oksennustauti, ja onhan siinä perääkin. Kun oksentaa menettää suolaa kehosta ja sipsit palauttavat niitä, ja kun syö sipsejä niin lapsi juo kans paremmin eli nestetasapaino pysyy parempana. Muuten nykyään sanotaan kans että voi antaa oksentavalle lapselle ihan mitä vain vaikka ennen esim oli niin tarkkaa ettei esim maitotuotteita. Jäämehupuikkoja meidän 2vneiti veti 3 kpl tänään, viime yönä oksensi.

Meille lastenlääkäri sanoi, että oksetavalle lapselle voi antaa coca colaa, kunhan siitä ravistaa hapot pois. Samoin jäiset mustikat (jos suostuu syömään) ovat hyviä niin löysään vatsaan kuin oksennustautiin.

Sitten taudin mentyä ohi, aloita vaikka sosekeitoilla ja nestettä paljon. Meillä oltiin viime vuonna koko sakki erittäin rajussa mahataudissa ja sen jälkeen tyttären vatsa meni huonoon kuntoon, kaks päivää annoin hänelle 1½ litraa pelkkää nestettä (lihalientä, mehua, vettä, mehukeittoo yms.), tavallisia maitotuotteita ei sietänyt ollenkaa, kuin vasta viikon päästä.

Gefilus-pitoisia tuotteita kannattaa suosia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat