Vierailija

Meillä on 2,5 v lapsi ja kaksi edellistäkin Uutta Vuotta ollaan oltu vain oman perheen kanssa kotona. Meillä on vain muutama ystäväperhe, joilla on lapsia. Lopuilla kavereillamme ei ole lapsia ja he viettävät Uutta Vuotta vähän railakkaammin kuin me.Mä en todellakaan haluaisi ryypätä ja rällästää Uutena Vuotena, mutta ois kiva viettää sitä joidenkin kavereiden kanssa. No, kukaan noista meidän lapsettomista kavereista ei ole yllättäenkään kiinnostunut tulemaan meille viettämään Uutta Vuotta. Ja noiden lapsellisten kavereiden kanssa on vähän käytännön ongelmia. Kavereiden lapset alkavat nukkumaan aika aikaisin (joskus klo 20) ja sen jälkeen meidän lapsemme joutuisi leikkimään itsekseen ja hiljaa (ettei toiset lapset herää). Oma lapsemme alkaa yleensä nukkumaan klo 22. Kenellekään ei mahdu yökylään, joten joutuisimme joka tapauksessa lähtemään kotiin ennen klo 22. Tai jos lapselliset kaverimme tulisivat meille, heidän pitäisi lähteä kotiin jo aikaisemmin.No, ehkä joskus 10 vuoden päästä pääsee viettämään Uutta Vuotta muidenkin ihmisten seurassa...Kohtalotovereita?

Kommentit (6)

Tai siis meidän teini menee kaverinsa luokse, mutta pienempien kanssa vietetään rauhallista uutta vuotta. En jaksa aina näitä kaveriperheiden kanssa vietettyjä pippaloita, jossain välissä alkaa yksi ja toinen lapsi väsyä ja kitistä j a kiukuta ja monet vanhemmat yrittävät väen väkisin valvottaa lapsiaan myöhään... plääh. Mieluumin siis omin nokkinemme.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä ei ole ystäväperheitä, joita voisimme kutsua kylään. Suku on hajallaan ympäri maata ja maailmaa. Kummallakin on joitakin kavereita ja mm. työhön liittyviä porukoita, joiden kanssa käydään joskus ulkona tai tavataan muuten. En suoraan sanoen edes hirveästi itse kaipaa lapsiperhe -illanviettoja, mutta lapsi varmasti nauttisi niistä.

Ovat sellaisia uusia tuttavuuksia, joihin ollaan tutustuttu vasta viime vuosina ja heillä on omasta takaa jo paljon muita lapsiperheitä ystävinä. Meidän " vanhoilla" kavereilla taas ei ole kellään lapsia. Ja ollaan asuttu aina samalla paikkakunnalla. Ja sama juttu meilläkin siis kaikki vaput yms. Ainoastaan Juhannuksena on seuraa, kun ollaan maalla.T:AP

meillä vietetään aina vaput ja uudet vuodet sun muut kekkerit oman perheen kesken, koska meillä ei ole ystäväperheitä, joita kutsuisimme. Molemmilla on omat kaverinsa, muttei mitään pariskunta- tai perheystäviä. Olemme aikuisiällä muuttaneet ympäri Suomea pariin otteeseen, joten ei tämmöisiä ystävyyssuhteita ole päässyt syntymään missään vaiheessa.Minusta tuntuu, että olemme tosi kummajaisia ja varmaan ainoita laatuamme, kun lueskelen näitäkin palstoja. Ei meillä ole vaan ketään, ketä kotiimme kutsuisimme. Kaikilla on ne omat kuvionsa jo niin valmiina, ei siihen uusia naamoja kaivata.

Meidät on kutsuttu yhden ystävän uudenvuodenjuhliin. Meillä on 5kk ikäinen vauva.Ongelma 1:

Olemme juuri pari päivää sitten ottaneet uuden tiukan aikataulurutiinin käyttöön vauvan kanssa. Vauva oli kovasti levoton ja on rauhoittunut näinä parina päivänä huimasti. Emme siis tiedä, viitsimmekö rikkoa rutiinit tässä vaiheessa myöhäisellä kyläilyllä.Ongelma 2:

Kylästä saatamme saada flunssatartunnan ja nyt on liikkeellä RS-virusta. Lastensairaalan infektio-osasto on täynnä vauvoja ja kirurgisestakin osastosta on tehty flunssapotilaiden hoitopaikka. Vaikkei sairaalaan asti jouduttaisikaan, niin kokemusta on kahdesta lähes kuukauden kestoisesta flunssasta vauvalla ja se oli kurjaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat