Vierailija

Tapaninpäivänä testi näytti vaal.pun viivaa. Seuraavana päivänä verikoe vahvisti hcg:n olevan 30. Mutta... Tuosta tapaninpäivästä asti on ollut koko ajan vuotoa, alussa vaaleampaa ja nyt verisempää. Sitä ei ole kuitenkaan tullut kuukautisia enempää ainakaan. Pärjään ilman sidettä jne, menkkajomotuksia on. Missähän ajassa tuon viivan pitäisi häipyä? Tänä aamuna tein viimeeksi testin ja se viiva on edelleen olemassa ja minusta vielä aiempaa punaisempana. Keskenmenosta olen noin 99% varma. Mutta voiko tosiaan tuon hcg:n laskeminen olla noin hidasta?

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tiedän kyllä että tuolla verikokeella hcg saattaa näkyä pitempääkin koholla. Ajattelin vain josko se raskaustestillä häviäisi nopeammin näkyvistä..? Aika sekavat fiilikset, koko viikko mennyt itkiessä. Tää oli toivottu raskaus ja jos tää nyt se keskenmeno on niin on toinen jo tänä vuonna. Eka raskaus alkoi muuten myös runsaalla verenvuodolla, verta tuli enemmän kuin nyt mutta raskaus jatkui silti.. Keskenmeno tuli sitten vasta myöhemmin.

Varsinkin alussa voi tulla vuotoa muutenkin, tutullani oli vuotoa pari viikkoa alussa, silti terve tyttö syntyi ajallaan. Voi kuulemma johtua esim siitä, että istukka on kohdunsuulla. Ultraan, kun vuoto loppuu.

että ei olisi keskenmeno. Mut pakko on vaan siihenkin varautua. Maanantaina menen kyllä uusinta verikokeeseen, niin nähdään onko hcg laskenut, pysynyt samassa vai noussut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat