Seuraa 

1. Britax Hi-Liner turvaistuin

2.Maxi-Cosi Rodi XP

3.HTS 1-2-3

Tai suositelkaa jotain muuta?

Mitä eroja noissa 3 istuimessa on?

Kommentit (8)

Britax Kid + vai maxi cosi Rodi xp. Maxi Cosi on vuoden 2005 Eurotestin voittaja, että se olis siinä mielessä parempi, mutta saa nähdä kumpaan nyt päädytään.

Me hankittiin juuri Britaxin Römer Kid+, vaikuttaa hyvältä. Se taasen oli Eurotest voittaja 2003 (viitaten edelliseen viestiin Maxi Cosista Eurotest 2005 voittajana).Mutta nyt myynnissä on vuoden 2006 mallit, jota meidänkin istuin on; joten näistäpä ei vielä tiedä mikä on " paras" , ellei 2006 mallien testi ole sitten jo tehty. Eiköhän molemmat ole hyviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

HTS:n runko on metallia ja oli jotenkin muutenkin tukevamman oloinen kuin nuo muut istuimet.

HTS:ssä on myös turvavyön kiristin/lukitsin, joten lapsi ei saa itse esim vedettyä vyötä löysemmälle kesken ajon. Muista ei siis juuri kokemusta, mutta oman koemuksen perustella suosittelen

HTS 1-2-3!

Vai onko se Römer nykyään. Toinen on vanhaa mallia eli vuodelta -04, toinen taas ihan tuliterä, varmaankin vuosimallia -06. Tässä uudessa erona vanhaan on sen istuinosan levennysmahdollisuus. Lisäksi istuin on hartioiden kohdalta " tuplasti vahvempi" eli niskasuojan ympärillä on vielä toinen suojus. Sekalaisesti sepustettu.Lämpimät suositteluni siis kyseiselle istuimelle. Ollaan oltu kovasti tyytyväisiä. Vöiden pujottaminen, istuimen siirtely on helppoa. Korkeuden säätö käy yhdellä kädellä kahvasta nostamalla. Nukkumaan molemmat pystyvät hyvin ilman suurempia " päiden retkumisia" . ; )

Meillä myös hakusessa turvavyöistuin, joten vastauksenne kiinnostavat. Kehukaa / kertokaa mitä kannattaa ottaa huomioon istuinta valittaessa. Kiitos etukäteen!

On ollut todella hyvä ostos.

Meillä kakkos autossa lapsilla Maxi Cosi Prodi ja Britaxin Kid Plus ja nekin molemmat ihan hyviä, mutta HTS on ollut jotenkin paremman oloinen. Britaxkin ihan tukeva ja hyvät tuet eli sitäkin kyllä suosittelen. Maxi Cosi on jotenkin heppoisamman oloinen.

Ja se on kyllä ollut hyvä ominaisuus, että turvavyön saa lukittua (HTS), koska meidän vilkas poika ei varmaan muuten tuolissa pysyisi ;-)

Ja itse kun aikanaan täältä juuri kyselin istuimista niin HTS sai kyllä hyvää palautetta monilta ja siksi sen myös päädyin ostamaan (siis ykkösautoomme).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat