Vierailija

voisko johtua tämän hetkinen huuto lääkekuurista 9 kuukauden ikäisellä tytöllä?

Siis nyt on saanu eilisen ja tän päivän antibioottia nimeltä AMOXIN. vein tytön lääkäriin kun toivoin että olisivat voineet imeä raukalta limaa nenästä/nielusta, kun ei oikein irtoa tavallisella nenäimurilla ja kuulosti rauka jo siltä että tukehtuu siihen räkään. Oli korvatulehdus sitten.

(ennen lääkkuuria) Yöllä huusi vähän väliä noin yhteen asti ja loppuyön nukkui sitten ihan rauhassa. Illlalla " imuroin" nenän ja laitoin keittosuolaliuosta ja tyttö nukahti sitten hyvin, mutta parin tunnin päästä alkoi huuto ja sitä kesti noin tunnin puoltoista.No nyt ei ole nenä tukossa (ei ainakaan kuulosta siltä)eikä hengitys rohise.

Viime yönä huusi melkein koko yön vähän väliä (tais olla kello yli 5 ku viimeisen kerran katsoin kelloa) ja piereskeli kyllä aika kovasti. Koko päivän oli aika itkuinen (tähän asti ollu niiin aurinkoinen) ja perässä konttaaja (yleensä siskon kans viihtyy lelujen seurassa hyvin, nyt ei yhtään). Tänään sain nukkumaan neidin puoli kymmenen aikaan ja nyt on isin sylissä hereillä ja taas tuntuu piereskelevän kovasti.Jos se nyt johtuu lääkkeestä niin miten nyt pitäis toimia. Soittaa huomenna päivystykseen ja pyytä toista antibioottia? Vai antaa tää kuuri tuota ja ens kerralla sanoa ettei tää sovi meidän neidille?

Kommentit (12)

Meillä korvatulehdus oireilee vain ja ainoastaan yöhuutoina. Heti kun antib.kuuri on aloitettu, on mennyt paremmin.

Oletko muistanut hyvän kipulääkityksen; itse annan aina sekä panadolia, että pronaxenia, vaikka ei olisi kuumetta. Sängyn pääty ylös (vaikka tyyny patjan alle), se helpottaa meillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tämä voi olla itkujen syynä, etenkin kun vauva piereskelee kovasti niin se antaisi olettaa näin. jos teillä on kotona maitohappobakteereja niin anna niitä ja vaikka cuplatoniakin.tietty voi myös olla että antibiootti ei pure mutta muistelen että teillä oli mennyt kuuri vasta pari päivää? sen ajan se vie joka tapauksessa ennenkuin lääke alkaa purra joten vielä ei kannata mennä lääkäriin uutta antibioottia hakemaan, jos tilanne on sama viikon päästä niin sitten on vasta aiheellista.

edes epäilly korvatulehdusta (tai no pieni pelko oli että sekin vielä siihen yskän, nuhan ja kuumeen päälle tulee). Ei ole ollut kuumetta enää eilenkään. Sängyn pääty on ylhäällä eilen laitoin supon nukkumaan mennessä aatellen että jos se niitä korvia huutaa niin vähän helpottais jos lääke ei heti vaikuta, mutta ei ainakaan huutoon vaikuttanu.AP

Antibiootit voivat saada mahan löysälle, mutta tuskin se syy huutoon on.. Meilläkin on tässä vuosien varrella pojalla ollut noita korvatulehduksia ja yleensä oireena on ollut tuo yöllinen itku ja kipu korvissa. Anna vaan maksimi annos särkylääkettä ja jos nyt vielä tämä yönä huutaa, niin sinuna veisin lapsen uudestaan lääkäriin.

Voi olla, ettei lääkekuuri ole purrut tulehdukseen.

Ainakin meillä lääkkeet ovat tehonneet jo seuraavana päivänä ja kipukin on loppunut silloin..

kerran että ku minä ja veljeni oltiin pieniä niin silloin oli tosi hyivä korvatippoja myynnissä jotka myös paransi sitä tulehdusta puuduttamisen lisäksi. Mä kysyin sitä kerran apteekista niin sanoivat että sen tekeminen on lopetettu eikä ne sielläkään ymmärtäny miksi. Nykyään ne puuduttavat säilyy vain kuukauden ja maksavat maltaita.se pronaxeni on? se lääkäri puhui jostain lääkeaineesta jota laittaa tytön korviin lääkekuurin jälkeen, mutta en millään saa päähän sen nimeä.AP

antibioottien yksi yleisimmistä, ellei yleisin sivuvaikutus on siis vatsaoireet eli useimmiten ripuli ja myös vatsakipuja voi tulla. se EI kuitenkaan ole LÄÄKEAINEALLERGIAA vaan ihan normaali sivuvaikutus joten vatsavaivat ei ole este käyttää samaa antibioottia toisenkin kerran.

Vierailija:

Lainaus:


antibioottien yksi yleisimmistä, ellei yleisin sivuvaikutus on siis vatsaoireet eli useimmiten ripuli ja myös vatsakipuja voi tulla. se EI kuitenkaan ole LÄÄKEAINEALLERGIAA vaan ihan normaali sivuvaikutus joten vatsavaivat ei ole este käyttää samaa antibioottia toisenkin kerran.
Jos toi lääke ei tehoo kannattaa hakee Zithromax lääkekuuri.

Sitä otetaan vaan 3 päivää ja vaikutusaika 10 päivää.

Meillä oli toi Amoxin lääke eikä meillä tehonnut tuli toinen korvatulehdus heti perään. Zithromax lääke vasta tehos.

Täälläpäin on ainakin ollu 3 viikkoa kestävä flunssa kuumeineen ja jälkitautina joko korvatulehdus tai keuhkokuume.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat