Vierailija

Oon tosi ihmeissäni. Mies on muuttunut pikkuhiljaa tosi kummaksi, ei enää ole yhtään kiinnostunut seksistä. Ei tee lähes koskaan aloitetta ja sit kun mä yritän vihjata et hommattaisko jotain niin mies keksii jonkun verukkeen ettei tarttis. Meillä on 1 vee lapsi, oon kuitenkin synnytyksen jälkeen nopsasti laihtunut takaisin aiempiin mittoihin ( 57 kg ) ja pidän kuntoani yllä käymällä salilla. Oon hyvännäköiseksi kehuttu, meikkaan ja yritän pukeutua muodikaasti. Baareissa tulee jos jonkinmoista äijää iskemään ja muuallakin miehet kohtelevat tosi huomaavaisesti. Mutta oma äijä ei halua enää... Tästä on jatkunu jo yli puol vuotta.

Mitä hittoa teen? En haluis alkaa pettämään mut ei tätä enää kestä. Oon kuitenkin vasta 28 v. ja uskoisin kelpaavani monellekin muulle.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä ny vähän mahaa on tullut, liian usein syö pizzaa. En kuitenkaan oo miehelleni huomautellut tästä, enkä ehdotellut mitään laihdutusta.Saattaa ollakin keski-iän kriisi mut kun ite en oo keski-ikäinen niin en kyllä jaksais tämmöstä:-(

Hotellihuoneeseen kun pääsette, alkaa himot hyrrätä ihan itsestään. Ei pelkoa lasten ilmestymisestä, ei tekemättömiä kotitöitä, ei huolia. Vain te kaksi. Sellaisena kuin olitte suhteenne alkuaikoina.Kannattaa kokeilla - tepsi ainakin meillä :)

3-kymppinen vaimo ei halua koskaan, suostuu kyllä antamaan säälipimppaa kerran viikossa. Minä taas 35-vuotiaana haluaisin mielellään 2-3 kertaa päivässä ja nykytahdilla ainaisessa puutteessa minulla seisoo ainakin tunnin päivässä mikä ei aina ole kauhean kivaa töissä, bussissa, kaupassa tms.

haluaa. Tuli sellainen mieleen, että miehillä saattaa 30-40 välillä alkaa tulemaan potenssiongelmia esimerkiksi liikastressin takia. Tästä "juppi-impotenssista" on ollut paljon juttua, kun täytyy kaikkea tehdä ja yrittää, ja sitten joku osa elimistöstä pettää sen takia. Viagra on keksitty, jos ongelma on tuossa! Useinhan tuollainen tilanne on ohimenevä ja siitä pääsee sinisellä pillerillä yli. Vinkiksi, jos tuota kokeilee, niin pieni rippunen pilleriä riittää. Kokonainen kerralla on tuon ikäiselle liikaa ja se jökötys ei lopu koko yönä.:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat