Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Luulin tunteneeni mieheni 5 vuoden seurustelun ja avoliiton jälkeen naimisiin mennessämme, mutta veilä sen jälkeen tuli esille uusia, ei niin mukavia luonteenpiirteitä, joita en ollut vaan tajunnut. Olinko vain rakkauden sokaisema (5 vuotta!) vai kestääkö toiseen tutustuminen oikeasti toooodella kauan. Tottakai jatkuvasti oppii uutta, mutta asia josta nyt puhun on siinä määrin hallitseva osa miestäni, että ei kai sellaisia voi olettaa tipahtelevan useita uusia vuosien mittaan.Mietin vaan mitä sitä lapsilleen opettaisi kun alkavat katsella miehiä 'sillä silmällä': odottakaa 10 vuotta ennen aamenta vai menkää pian naimisiin ja valmistautukaa yllätyksiin.

Kommentit (3)

jos sillä tarkoitetaan ettei mitään uutta tai yllättävää koskaan tule esiin.

Ihmiset muuttuu ja se mies jonka kanssa olen naimisissa nyt kahdeksatta vuotta ei tosiaankaan ole se sama hintelä opiskelijapoju johon aikoinaan tutustuin.

Et voi seurustella niin pitkään, että tietäisit, miten ihminen muuttuu kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden päästä.Sitoutuminen on valinta sietää toisessa ikäviäkin juttuja, koska rakastaa toista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat