Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200806177808400_uu.shtmlEn yksinkertaisesti halua lapsiani laittaa mihinkään laitokseen, se ei ole mielestäni ihmisarvoista elämää. Samalla kuitenkin tiedän, että minun rahkeeni eivät riittäisi hoitaman kehitysvammaista lasta! Sitä kun pitäisi jatkaa koko lapsen/oma loppuelämä.Yhteiskunta ei tukea anna, kuten tässäkin tapauksessa nähtiin.

Kommentit (4)

hoitopaikassa se oli itsestäänselvyys, joten he aina lähetettiin kotiin sen kummemmin kyselemättä ja miettimättä jaksaako ikääntynyt pariskunta heitä hoitaa. Vanhukset eivät ole ehkä usklataneet sanoa, etteivät jaksa, tai heitä ei yksinkertasisesti ole kuunneltu.

Vanhus ei jaksanut enää hoitaa. Jos on jo viisikymmentä vuotta hoitanut vaimon kanssa vammaisia lapsia ja sitten vaimokin vielä päätyy hoitoon ja mies olisi yksin hoitamassa kolmea, niin kyllä tulisi minullekin mieleen tehdä loppu kaikesta. Kamalaa, että noin pitää käydä, mutta oikeastaan en ihmettele yhtään.Enkä siis minäkään haluaisi vammaista lasta. Jos sen vain jotenkin voi karsia etukäteen, niin mielellään kiitos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kymmeniä vuosia sitten. En voi millään uskoa, että laitospaikkaa ei olisi vuosien aikana löytynyt jos sitä on haettu. Tuon ikäisillä vanhemmilla on vielä aikoinaan ollut ja on vieläkin sitkeässä käsitys, että itse on ristinsä kannettava. Laitoksessa voi elää ihmisarvoista elämää. Käykää katsomassa miten siellä eletään. Sitä ei lehdissä ole sanottu millä tavalla vammaisia nuo kaksoset ovat olleet, mutta oletettavasti eivät downeja, vaan heillä on ollut joku sellainen "vika" jota ei vielä nykyisinkään seuloissa löydetä. Varma ei tietenkään voi olla, mutta downit harvoin ovat niin vaikeasti vammaisia kuin uutisissa on noista kaksosista annettu ymmärtää. Kenenkään ei tarvitse vanhana hoitaa omia lapsiaan.

viikonloput olivat kotona?

miksi olivat viikonloput kotona? sitä en ymmärrä. mitään syytä en murhille löydä, sillä vanhemmilla ei ole mitään velvotteita ottaa kaksosia kotiin viikonloppuisin. miksi edes päädytty tällaiseen ratkaisuun, koska vanhemmat olivat iäkkäitä.

ainut syy minkä keksin, niin olisi se että laitoksessa ei ole henkilökuntaa viikonloppuisin. sitä en kyllä oikein usko.

itselläni on kehitysvammainen lapsi ja en todellakaan tappaisi häntä, vaan antaisin hänet perhekotiin tai laitokseen. murha ei ole mitenkään puolusteltava.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat