Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ostin kehutun Swimcoach-kelluntauimapuvun tytölle, 15 kg ja 95 cm. Otin 2 - 4 -vuotiaan koon ja tyttö on paino- ja pituusrajojen alapuolella. Siitä huolimatta puvun päälle pukeminen ja varsinkin pois riisuminen on tuskaista, saa väkisin vetää päälle eikä se aina edes onnistukaan. Kastuneen puvun pois vetäminen on melkein mahdotonta. Onko muilla sama ongelma? Hyviä neuvoja kaivattaisiin. Puku olisi varmaan aivan kätevä, jos sen vain saisi päälle....

Kommentit (4)

Esikoisella ei käytetty montaa kertaa juuri sen vuoksi, että sitä ei meinattu saada pois päältä. Kuivanahan se menee ihan hyvin päälle.Kuopus on laiheliini ja hänellä pukua on pidetty vähän useammin. Riisuminen voi olla helpompaa suihkun alla, niin että puvun sisään valuu vettä. Poika on kyllä käyttänyt pukua uimarannallakin ja siellä se oli erittäin hyvä, sillä kirkas pinkki puku erottui tosi hyvin lapsilaumasta ja omaa lasta oli helppo seurata. Saapa nähdä toimiiko enää tänä kesänä ja suostuuko lapsi siihen enää.

n.92cm ja 12.5kg ja kokeilin vauvauinnissa tuota samaa kokoa kerran. Oli se vähän hankala saa pois vaikka hoikka poika onkin. Poika seisoi kaiteesta kiinni pitäen, otin henkselit pois ja vedin sitten lahkeista alas. Kyllä se lähti, mutta helponpikin olisi voinut olla. Sivussa voisi ihan hyvin olla esim. vetoketju.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Epätoivoisen ensimmäisen kerran olen riisunut siten, että yritän työntää pukua ylhäältä alaspäin, mahdollisesti omat kädet puvun sisällä. Ja suihku voisi auttaa. En nyt ihan tarkkaan muista, kun viimeksi on käytetty elokuussa.

En siis osaa auttaa. Meillä myös poika nipinnapin 15kg ja puvun painorajan alarajalla. Päälle saatiin jotenkuten ja pois tosiaan kiskottiin useamman aikuisen voimin. Käyttö jäänyt yhteen kertaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat