Vierailija

Brin happy-vaunuihin pitäisi ostaa seisomalauta. Briolla olisi kaksikin mallia, se uudempi muovinen ja vanhempi tukevamman oloinen(painavampi?). Kertokaas kokemuksia noista ja muistakin laudoista, yleismallit kai sopii Brionkin vaunuihin hyvin.

Kommentit (4)

Ollaan tykätty. Kätevä käyttää, rattaita pystyy myös vetämään taaksepäin ja seisomalauta kulkee hyvin. Ollut meillä käytössä aikalailla vuoden ja hyvin on toiminut. Viime talvi tosi oli aika vähäluminen;)

Meillä on Brion Combit ja niihin tarvittaisiin seisomalauta 2½-vuotiaalle. Brion muovinen seisomalauta näyttäisi olevan noin kympin metallista kalliimpi, mutta näyttää heppoisemmalta...? Mikä rullaisi hyvin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olemme käyttäneet sitä muovista uutta mallia ja toinen jäänyt käyttämättä. Muovisessa on enemmän tilaa lapsen jaloille ja välillä siinä on istuttu ja välillä maattukin. Ne jäävät nyt käyttämättä kun tilasin tuplat eli olisivat myynnissä jos jotain kiinnostaa. Pari kuukautta ehtivät olla käytössä emmekä paljoa kyllä reissanneetkaan. Mutta heppoiseksi sitä muovista ei mielestäni käytössä voi sanoa. Menee yllättävänkin hankalista paikoista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat