Vierailija

antakaas jotain kivoja vinkkejä. saa olla härskejäkin!

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

miksi häntä ei huvita. Nähdäkseni on kaksi " pääkategoriaa" miksi ei huvita:1. Mies on alhaisella libidolla varustettu / Hidas syttymään / Laiska / liian kiinnostunut urheiluruudusta / runkkaa liika / tms.2. Mies ei jaksa kastella sinua / ärsytät häntä / miehesi haluaa ja kaipaa toista naista.1 kohdassa toimii varmaan nämä pyllistelyt, alusvaatteet yms, mutta jos ongelma on enemmän tyyppiä 2 kohta niin ne ym keinot saattavat vain pahentaa tilannetta. Jos näin, niin suosittelisin että olisit oikeinb hyvä ja ystävällinen ja kaikilla tavoilla ihannevaimo. Kill him with kindness.

Voisit keikistellä vähissä pukineissa illalla olkkarissa tai kokonaan ilman pöksyjä ja meet tv:n eteen ja pyllistät äijääsi päin.On kumma ellei ala panettaa ukkoa!!

Vuorokaudenajallakin voi olla väliä. Itse en innostu yleensä seksistä illalla, mutta aamulla olen heti valmis ja halukas. Ota selvää, mikä on oman miehesti paras ajankohta.

Kannattaa muistaa, että mies yleensä kiihottuu paljon nopeammin kuin nainen, niin että suurin osa miehistä pitää siitä että mennään suoraan asiaan, eli tartu suoraan jalkoväliin kiinni.

Yksi helppo asia saada mies kiinnostumaan on suoraan kehua hänen kroppaansa. Vaikka se siipan takapuoli ei vetäisikään vertoja luistelijoiden vastaaville, niin pieni valkoinen valhe siltä osalta voi tehdä kummia aikaan miehen haluille. Ja muut kehonosat käyvät yhtä hyvin. Kunhan ei liioittele. Kun tuntee olevansa haluttu, niin sitä helposti haluaa itsekin. Kyllä, me olemme tosiaan isoja lapsia :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat