LYMFASTA APUA TURVOTUKSEEN?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olen rv 31+ raskaana ja turvotus on kuten aina raskaana on ollut. Muuten vointi on mitä mainioin ja kaikki arvot on kohdallaan, en ole ylipainoinen, eikä ole sokeri, tms ongelmia. Syön tavallista kotiruokaa terveellisesti. Ei käytetä ylettömästi suolaa, muttei suoranaisesti vältetäkään.MUTTA varsinkin jalat turpoaa ja on tosi kipeät ja tönköt aamuisin- ihan varpaista polviin asti.Onko joku saanut apua turvotukseen kauneushoidoista esim. jotain lymfaa? Mitä voi tehdä raskaanaolevalle? En käy kosmetologille kuin kerran vuodessa kasvo- ja jalkahoidossa ja nekin usein tyttöjen reissulla Tallinnassa, tms joten en tiedä paikkoja, hoitoja sen paremmin. Mihin Helsinki/Espoo kannattaisi mennä ja mitä hoitoa olette kokeilleet tai oletteko kokeilleet ja todenneet hyödylliseksi ylipäänsä tähän vaivaan?

KIITOS VINKEISTÄ!

Kommentit (4)

Vierailija

Käymissäni hoitoloissa nimenomaan painotettiin että lymfa sopii myös raskaana ollessa. Minulle ei mitään negatiivista siitä ainakaan tullut. Tuntui kyllä turvotukseen auttavan. Ohessa suoraan tuolta Helsinki DaySpan sivuilta lainaus/kuvaus hoidosta:Lymfaterapia *)

Imunesteen hellävarainen pumppaus lisää ihosolujen ravinnonsaantia ja tehostaa kuona-aineiden poistumista. Hoito rentouttaa ja vähentää turvotusta. Huom. sopii myös raskausajan turvotuksen hoitoon!

60 min 89 €, 90 min 129 €

Vierailija

Tiedän, että runsaasta vedenjuonnista, tietyistä ruoka-aineista ja kävelystä on apua ja kaikkea harrastan joka päivä. Turvotus helpottuu kyllä päivänaikana eli juon vettä varmasti 3l, syödään aamupalalla usein ananas- tai vesimelonilohkoja, greippiä on laitettu myös vihersalaatteihin ja kävelyä, ym hyötyliikuntaa tulee päivittäin lasten kanssa kotona.Kysymys on silti, olisiko jostain säännöllisesti hoitokuurista apua ja mikä se olisi? Kauneushoitola itse tietysti sanoo, että on, on, osta meiltä. :)Ensi viikolla mulla olisi aikaa käydä tuo "kuuri", kun esikoisella on joka päivälle tennistunnit ja nuoremman päiväuniaika, joten minun pitää joka tapauksessa keksiä kaupungille jotain ohjelmaa luppoajalle, kun ei kannata kotiinkaan edestakaisin ajaa.

Vierailija

Se kyllä auttaisi turvotukseen ja nimenomaan sarjahoitona kuuriluontoisesti. Raskaanaollessa en tosin itse menisi lymfahoitoon: Lymfahan perustuu siihen, että kehon kuona-aineet ja nesteet saadaan kulkemaan kohti imusolmukkeita, tehostetaan imunestekirtoa ja saadaan näin turvotus paranemaan ja imunestekierto vilkastumaan, jolloin turvotusta ei myöskään tule niin helposti. Mutta koska tosiaan imusolmukealueita käsitellään ja kuona-aineet saadaan liikkeelle, niin aina on se riski, että kulkeutuvat myös kohtuun ja vauvaan.Pienemmille alueille lymfaa toki uskaltaa tehdä, mutta kokovartalohoitoja välttäisin. Kannattaa soitella hoitoloihin ja tiedustella. Asiantunteva ihminen osaa kyllä selittää sinulle mitä kannattaa ja ei kannata tehdä, ja suosittelee vaihtoehtoista hoitoa. Monet kosmetologit ja esim day spat tekevät myös ihan klassista hierontaa. Siitäkin voisit saada apua jalkoihisi, sillä kosmetologin tekemä hieronta on aina enemmän hoitavaa kuin lihasta muokkaavaa (kuten hierojien tekemä). Kysy rohkeasti eri vaihtoehdoista!Toivon että sait jotain irti vastauksestani:) Joku toinen saattaa olla asiasta eri mieltä, mutta näin minä ajattelen kaiken opiskelemani perusteella.Mukavaa juhannusta!tikru rv7+2

Vierailija

En saanut enää tälle viikolle sopivaan aikaan aikoja, mutta sen sijaan löysin, lähinnä sattumalta, mökkipaikkakunnalta ihanan hoitolan ja hinnatkin on paljon edullisemmat kuin Helsingissä (39€ /60min ) ja vapaita aikoja oli heinäkuulle. Eli aion kokeilla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat