Seuraa 

Onko kellään kokemusta vastaavasta, kun törppö minä kaasin vahingossa kiehuvaa vettä mahalle. Tuli n. 2 cmX 2 cm palohaava, josta iho kuoriutu kokonaan. Ei kait vauvalle haitaksi? Pirun kipee ja nyt mietityttää että kun laskettu aikakin 3 pv. päästä, niin miten sitä edes pystyy kuumassa suihkussa suppareita lievittämään kun tollanen haava mahassa :(Pikaista vastausta odotan...

Kommentit (3)

Lääkärin hoitoon kuuluvat esim. toisen asteen palovammat, jotka ovat kämmentä suuremmat ja tietenkin kaikki kolmannen asteen palovammat. Sun tapauksessa vamma on kuitenkin pieni, vaikkakin varmasti kiusallinen ja kivuliaskin. Jos se alkaa pahasti särkeä, märkiä tai haista pahalle eikä parane parissa viikossa, ota yhteys lääkäriin. Älä laita mitään rasvaa tai voiteita.Ks. esim. http://www.redcross.fi/ensiapu/ensiapuohjeet/fi_FI/palovammat/KL

Laitinkin heti bebanthenia. Kauhea vesikello masussa, nyt alko ihan hirvee selkäsärky, tästäkö tää nyt äityi käynnistymään.

maariska 39+4

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos sinulta löytyy Bebanthenia tai Dexpanthenol ratiopharmia niin laita sitä reilusti haavan päälle, parantaa sitä nopeammin ja lievittää kipua.

Mutta anna välillä ihan pelkästään ilmaa haavalle että " kuivahtaa" ..Olen toinen tohelo.. ;)Pikaista paranemista ja hyvää synnytystä kun sen aika koittaa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat