Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (3)

Mikähän sitten sopisi meillä tuplaehkäisyksi kun mitään hormonaalista en halua ja kondomi vain on käytössä.. vauvatoiveita olisi kyllä kuurin jälkeen sitten.

ap

miehelläni auttoi aikanaan hyvin. ensin paheni naama ja sitten alkoi helpottamaan.

Naisella pitää kuurin ottaessaan olla muistaakseni kaksin kertainen ehkäisy ja ainakin ennen on pitänyt naisilla kirjoittaa allekirjoitus johonkin paperiin ettei varmasti tule raskaaksi. ..jotenkin noin se meni..

Jos tulee raskaaksi lääkekuurin aikana se aiheuttaa tai voi aiheuttaa (en varma kummin) todella pahoja epämuodostumia sikiölle. Korjatkaa jos olen väärässä mutta nuin olen mieheltäni ja siskoltani kuullut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että pelkkä kondomi riittää mutta ei siihen mitään tuplaehkäisyä tarvitse, mutta varmemman kuin kondomi. Itselläni riitti e-pillerit. Raskaaksi ei saa tulla kolmeen kuukauteen kuurin jälkeen, jos sattuu kuitenkin tulemaan, abortti on ainoa vaihtoehto, mutta tähän ei kyllä tarvitse mitään kirjallista lappua täyttää :)

Itsellä kyseinen lääke helpotti ihon kuntoa suht hyvin, tosin saatoin syödä vain minimaalisen annoksen, sillä maksa ja haima-arvot kohosivat muuten pilviin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat