Seuraa 

Meillä on tämmöinen 2v4kk ikäinen aamuvirkku. Heräilee siinä klo 5-6 välillä. Joskus harvoin nukkuu seitsemään.

Menee nukkumaan klo 19-20 aikoihin. Ollaan kokeiltu myös nukuttamista myöhemmin mutta ei silläkään ole merkitystä. Herää kuitenki ajoissa. Keneen lie tullut, ei ainakaan vanhempiinsa.

Päikkäreitä nukku 1-2 tuntia. Ja arkisin on hoidossa sillä molemmat ollaan työelämässä.

Haluisin vaan tietää että onko muilla yhtä aamuvirkkuja taaperoita?

Kommentit (3)

eli tunnelin päässä ei ilmeisesti näy valoa --- ennenkuin murrosiässä!Meillä 1v6kk tyttö ja herää myös 5-6 aikaan aamuisin. Viikolla oikein mukava, kun hoitoon ei tarvitse viedä puolinukuksissa olevaa lasta ... mutta viikonloppuisin taas ei.Päiväunia meillä nukutaan 2-2.5 tuntia ja nukkumaan mennään kahdeksan aikaan. Ja hereillä pito ei ole auttanut meitäkään aamuheräilyssä, tyttö on vaan kiukkuinen ja väsynyt, jos väkisin yritetään pitää hereillä.Hyvä puolihan (kaikista asioistahan se hyvä puoli pitää hakea :) ) on, että saadaan miehen kanssa omaa aikaa iltasella, kun tyttö laittaa aikaisin nukkumaan. Vielä kyllä tää aika menee useimmiten loikoiluun ja aikaisin nukkumaan menoon, kun se aamuherätys on niin aikainen ...Jotenkin sitä koko ajan vaan odottaa, että jonain kauniina päivänä meilläkin nukutaan seiskaan, kasiin, ysiin. Mutta ehkäpä sitten murrosiässä herätellään lasta jos silloinkaan.Kiva kuitenkin tietää, että muitakin on, jaksamista viikonloppuihin

Meidän poika - 2 v 11 kk - herää tällä hetkellä kellontarkasti tasan 5. Joskus harvoin nukkuu puoli kuuteen. Seitsemään on nukkunut elämänsä aikana vain pari kertaa ja silloinkin oli sairas. Olemme tehneet vaikka mitä, että saisimme aamu-unet pidemmiksi, mutta turhaan. Niinpä olemme sopeutuneet siihen, että meillä herätään kukonlaulun aikaan. Arkisin se ei haittaa, mutta viikonloppuisin on välillä tosi rankkaa.Poika menee iltaisin nukkumaan noin 20.30. Nukkuu päiväunia noin 1,5-2 h.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyttö nyt 1 v 4 kk ja herää aamuisin klo 5 - 5.30. Vähän aikaa sitten harrasti vielä puoli viideltä heräämisiä. Nukkumaan menee 20.30 ja päikkäreitä nukkuu n. pari tuntia. Aina ollut vähäuninen. Kesällä noi aamuheräilyt ei niin kamalilta tuntuneet, mut nyt pimeellä tuntuu et päivä ei valkene koskaan, kun joutuu heräämään niin aikaisin.Pommiin nukkumisia (=nukkuisi esim seitsemään) ei meillä tapahdu kuin joskus sairaana. Välillä ahdistaa ajatus siitä, että tämä rytmi jatkuisi vuosikausia... Hyvä kuitenkin tietää että muitakin on. Ainoa postiivinen asia tässä rytmissä on se, että tyttö nukkuu nyt pidemmät päikkärit kuin ennen =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat