Vierailija

Onko kellään tietoa, mistä tämä navan " pullahtaminen" johtuu raskausaikana ja käykö niin aina? Mulla navanympärys myös tummunut, onko normaalia?

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja palautui aivan ennalleen nopeasti synnytyksen jälkeen! Ei ollut kipeä, vaan mun mielestä kivannäköinen ja tuntuinen! Monillahan se on pulpahtanut ja tarkoittaa lähinnä sitä ettei kohdun ja sinun nahkasi välisä ole ihraa joka suojaisi napaa kääntymästä, olen hoikka.

Kyllä mulla ainakin loppuaikoina on napa pullahtanu, ilkeän näköinen ja tuntuinen, eikä muuten enää palaudu sellaiseksi normaaliksi kiinteäksi vaan on sellainen isompi ja löysempi, :(.

mutta sen tiedän, että napa ei pullahda aina ja kaikilla. Itselläni ei ainakaan vielä (21. rv) ole pullahtanut, ja toivottavasti ei sitä teekkään. Tuo ihon tummuminen navan ympäriltä kuulostaa ihan normaalilta.Niin, tuota " pullahtamista" myös napatyräksi kutsutaan...

ponnahtaako se napa silleen " poing" vai tuleeko ulkonevaksi vähitellen?

Itsellä on napa madaltunut, mutta vielä ei näytä siltä, että tulis ulos asti (rv 30).* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat