Vierailija

Kuinka kiire on sairaalaan kun lapsivedet menevät? Onhan sen vauvan vielä selvittävä mahassakin, harvahan sieltä on seuraavalla minuutilla pois tulossa? Uusiutuuko lapsivesi vielä tässäkin vaiheessa ja eikö se tule silloin " läpi" koko ajan, eihän se miten enää kohdussa pysy...?!?! Niin, ja lähteekö lapsivesi vaatteista/petivaatteista tms. ihan normaalipesussa?

Kommentit (7)

Itse menin sairaalaan 8 tuntia vesien menon jälkeen, ja poika syntyi siitä vielä 12 tunnin päästä. Ei uusiudu se vesi, eli ei tihku läpi. Ja lähtee normaalipesussa pois.

Jo ensimmäinen synnytys, joka alkoi vesien menolla, oli melko nopea eli noin 6 tuntia. Tämä toinen syntyi reilu kaksi tuntia myöhemmin, kun vedet menivät kotona. Ensimmäinen supistus tuli vasta sairaalassa. Lisäksi vauvan pää ei ollut kiinnittynyt joten senkin takia lähdettiin heti ja autossa olin makuuasennossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

voikos sen ite jotenkin tietää, ett onko pää kiinnittyny vai ei? Viimeks terkka sano neuvolakäynnillä, ett ei viel täysin kiinnittyny koska pysty sitä jotenkin liikutteleen...

terveydenhoitaja tarkasti joka kerta tilanteen ja kiinnittymistä ei ollut tapahtunut vielä viimeiselläkään neuvolakäynnillä. Sain ohjeen lähteä sairaalaan heti ambulanssilla, mutta päätimme lopulta mennä omalla autolla, koska matkaa sairaalaan meiltä on vain alle kilometri.t. 5

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat