Vierailija

Sivut

Kommentit (31)

Liian pieneltä kyllä tuntuu, mutta ongelmana tavaran paljous ja kummankin vanhemman tarve työhuoneelle, kun kumpikin tekee kotona töitä. Tarvittaisiin työhuone lastenhuoneen lisäksi, eli neliö olisi sopiva.

meillä oli 4 hlö 80 neliön asunnossa jossa lisäksi kellarivierashuone ja ullakko (työhuone), jotka ei neliöissä mukana. Ja ahdasta oli. Nyt meillä on 3 lasta ja 150 neliötä, aivan ihanaa ja avaraa.Mutta jos on tottunut olemaan pienemmässä eikä tavaraa ole liikaa niin mikäs siinä. Se tavaramäärä minusta eniten ratkasee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuntuu luksukselta pelkkä ajatuskin. Tarkoitus olisi se neljäskin perheenjäsen laittaa tilaukseen kun tuossa uudessa asumme, ainahan tyhjällä tilalla on taipumus täyttyä, tarvitsee kovaa kuria ettei pyörittele mitään turhaa sisätiloissa.

Siinä oli vain 54m2, silti ihan " ok" kokoiset 2 makuuhuonetta, olohuone, yhdistetty WC+kph, pieni keittotila (silti ruoanlaittoon hyvä!) ja pöytäkin sinne mahtui.Lainasin asuntoa joskus siskoni perheelle loma-aikaan. Heitä mahtui sinne ihan mukiinmenevästi 2 aikuista ja 2 " lasta" (= isoa poikaa). Tietysti toinen kolleista nukkui olkkarissa ja toinen toisessa makuuhuoneessa.Ainoastaan kph + vessavuorot tekivät tiukkaa ;)

Meillä nelihenkinen perheemme meinasi käydä toistemme kurkkuun asuttuamme vajaan vuoden tuon kokoisessa asunnossa. Nyt tilaa on 4h=91neliötä, ja nyt voimme olla kaikki tarvittaessa omissa " lokeroissamme" rauhassa. Mutta nyt olemme jo vuoden asuttuamme tässä tulleet siihen tulokseen, että tarvitsisimme vielä yhden huoneen lisää (+10neliötä)... Eli kun ostamme seuraavaa asuntoa, varaamme rahaa ainakin yhteen lisähuoneeseen (ja se takkahuone on PAKKO saada!).

Pieni on mielestäni parempi kuin ylisuuret lainat. Jotka vievät hermot vanhemmilta. Ja on siinä vähemmän siivottavaakin, ja kun ostaa tavaroita pitää aina miettiä mihin tänkin sijoittaa. Eikä tuu kerättyä rojuja niin paljon.

Onnea uuteen kotiin ;-))

Riippuu mielestäni myös tuosta tavaramäärästä ja siitä kuinka sopu antaa sijaa. Meillä noin 100neliön omakotitalo autotalleineen ja piharakennuksineen 4 henkisellä perheellä ja tässä asumme siihen asti, kun esikoinen aloittaa koulun. Eli me emme mahtuisi pienempään vaan kaipaamme enemmän tilaa, mutta tiedän mieheni kanssa, että olemme muutenkin hieman " kermaperseitä" , jos näin voi sanoa:)

meillä 4hlö ja 90m2 ja oikein hyvä, 1 mh on työhuoneena vielä toistaseks. Ja sit toi 20m2 parveke mikä lasitettu ja piha antavat lisätilaa, varsinkin toi parveke on hyvä kun lasituksen kans menee ympäri vuoden.

Noh, kuulostaa kyllä aika pienelle. Etenkin tuon kokoisissa taloissa on usein liian vähän säilytystilaa vaikka pohjaratkaisu olisikin muuten hyvä ja tilava.Me asuimme 70 neliöisessä kahden lapsen kanssa kolme vuotta ja muuten olisimme mahtuneet mutta kaappitilaa ei ollut läheskään tarpeeksi koska tuon kokoiset talot on useimmiten mitoitettu 2-3 henkisille perheille.

Me muutamme 75neliön kolmioon eikä meitä ole kuin me kaksi aikuista ja vauva, silti tuntuu ehdottomalta saada nuo tilat tavaransäilytyksen, mukavuuden ja muutenkin tulevaisuuden takia.

Meillä kolmio 68 m^2, kaksi pientä lasta ja hyvin mahdutaan, sillä pohja on loistava ja säilytystilaa runsaasti (paljon komeroita ja vaatehuone lisäksi).

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat