Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (3)

" Rasvainen juusto, voi, täysmaito, kerma ja jogurtti saattavat vähentää riskiä sairastua suolistosyöpään. Tämä selviää tuoreesta ruotsalaistutkimuksesta, johon osallistui noin 61 000 naista.

Tuloksemme antavat tukea sille, että rasvaiset meijerituotteet sisältävät aineita, jotka antavat suojaa syöpää vastaan, sanoi väitöskirjan tekijä Susanna Larsson Karoliinisesta yliopistosairaalasta. Tutkimus tehtiin 40-76-vuotiaille naisille. Sen mukaan tuhteja maitovalmisteita neljä kertaa päivässä nauttineilla sairastumisriski oli yli 40 prosenttia pienempi kuin niillä, jotka söivät samanlaisia herkkuja kerran päivässä."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat