Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tuli nyt vain mieleen kun tiedän useita jotka asuvat esim. kolmiossa (2aik+2lasta), no jonkun mielestä on varmaan ihan sopiva mutta siis miksi ei voi suoraan ostaa 4h+k? Sitten ollaan ahtaasti siinä kolmiossa ja yksi lapsi nukkuu keittiössä jne.

Kommentit (13)

Tai muussa yhtä juntissa paikassa...Sitten alkaa ne pitkät työmatkat kuitenkin rassata, rahat on tiukalla ja pitää painaa pitkää päivää... Vaimo on loukussa kotona, kun kaupat on kaukana eikä oo enää varaa kakkosautoon... Ja sit tuleekin se avioero ja laitetaan " kartano" myyntiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ollessa allekouluikäisiä on yhteinen huone ihan sopiva. Enemmän ihmettelen ihmisiä, jotka ottavat järjettömän ison lainan ja ostavat mielettömän ison talon..

50 neliötä per naama... silloin ei tarvitse edes nähdä toisiaan vaan jokainen voi istua omassa huoneessaan. Kyllä minun mielestäni on ihan kiva, että perhe touhuaa paljon yhdessä.No, minäkin painotan enemmän aluetta kuin neliöitä -eli mieluummin vähemmän neliöitä hyvällä alueella kuin paljon neliöitä susirajan (lue kehä 3) takana. Sitäpaitsi -kämppään ei kannata kerätä liikaa roinaa. Kolmio on oikein passeli, jos ei ripusta seiniä myöten täyteen tavaraa...

Meillä 4 h+k, 90 neliötä ja Helsingissä. Ei ollut edes " mielettömän" kallis.

Ennen oltiin kolmiossa ja pinna kireenä, kun ahdisti neliöt. Meitä on siis neljä.

Meillä nyt 60neliötä kaksiossa ja kaksi ihmistä ja oikein hyvin mahdutaan, en viihtyisi missään kartanossa jossa 5 huonetta ja keittiö ja jossa pitäisi kauheasti siivota ja huudella toisia että missä ovat kun ei näy missään.

lapsilla makuuhuone ja vanhemmat nukkuvat olohuoneessa. osa lapsista on jo yläasteikäisiä. Kaikilla on sekä asunto-ja opintolainaa ihan tarpeeksi, joten isompiin asuntoihin ei juuri ole varaa. Tuskin kukaan nyt huvikseen ahtaasti asuu.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat