Seuraa 

Meillä 2,5v aloittaa ensi viikolla päiväkodissa. Ennen sitä lapsi oli 3kk mummin luona päivät ja siellä oleminen on paljon erilaisempaa kun päiväkodissa. Meillä kaksi isompaakin lasta mutta olen ollut 9v koti-äitinä joten kaikki on vierasta minulle. Siis mitä sinne pitäisi mukaan sitten ottaa? - Henna-

Kommentit (3)

Meidän tyttö aloittaa myös huomenna päiväkodissa, ensin harjoitellaan viikko ja sitten alkaa oikea arki. Meille neuvottiin päiväkodista, että oma vaippapaketti pitää tuoda, tuttipullo jos lapsi sellaista tarvitsee, samoin tutti, jos on lääkkeitä ne pitää tuoda alkuperäisissä pakkauksissaan ja annosteluohjeet mukana, kahdet varavaatteet sisälle ja sisäkengät tai tossut. Niin ja unikaveria suosittelivat vaikka kotona ei olisikaan käytössä niin päiväkodissa tuo turvaa. Sitten saa viedä äitin ja isän valokuvat jos haluaa. Olikohan muuta? Ei nyt ainakaan tule mieleen mitään enempiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viivi7 antoikin jo hyvän luettelon. Elikkä vaipat, lääkkeet, tutti, varavaatekerta sisälle, tossut tai sisäkengät, tarpeeksi lämmintä vaatetta ulkoiluun, unilelu + ehkä jotain mikä lohduttaa ikävää, sadevaatteet.Lisäsin vielä tuohon, että sadevaatteet, vaikka nyt on taidettu pakkasta luvata joten ne ehtii tuoda myöhemminkin. Lääkkeistä tuli mieleen, että meillä kyllä käskivät tuoda vain sen verran lääkettä kuin mikä on annos (turvallisuuden takia, ettei pääse vääriin käsiin koko lääkepullo).Kyllä ne hoidossa sitten kertoo jos jotain puuttuu.Muista nimikoida kaikki vaatteet, tutit yms!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat