Vierailija

Sivut

Kommentit (28)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Rahalla saa ja hevosella pääsee. Se on elämisenlaatua!
yleensä jengi on kovasti ostamassa uutta, hienoa ja hintavaa autoa, mutta toisaalta sitten se ajaminen ei saisi maksaa mitään ;)Samaa mieltä siitä, että ei se voikku niin paljoa kuluta, etteikö olisi toistaiseksi raskinut ajella -jopa huviajeluitakin :D

maksaa paljon. Ollaan katseltu itsekin, meillä on hyt 6 henkeä, kohta 7 ja ei edes haaveilla tavallisten vaunujen mahtumisesta taakse. Pienillä sateenvarjorattailla on vaan mentävä.

tai 6 henkeä ja peräkkäin istuttavat. Perinteiset vaunut tai yhdistelmä rattaat eivät mahdu. Avensis versoa saa kohtuu hinnalla käyterttynäkin. Bensaa vie 8,9l/100 eli ei ihan hirmuisesti isoksi autokse. Tuo on määrä joka luvataan liikkeen esitteessä ja jonka myös ajotietokone näytää 2,5v käytön jälkeen keskikulutukseksi.

Lisäpenkit vaan taakse. Itse asiassa paikat siinä 7:lle, voisitte harkita perheenlisäystä. ;) Saattaisi silloinkin mahtua vielä kaksostenrattaat lytyssä pystyyn taakse. Tosin loput tavarat pitäisi pakata lasten jalkatiloihin tai kattotelineelle.Onnea autonetsintään!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat