Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mahtuuko hyvin?

Sivut

Kommentit (47)

Kaikki lapset istuvat vielä istuimissa, ja nippa nappa mahtuvat takapenkille. Tavaratilaan menee vielä kevyesti vaunut + sateenvarjorattaat + matkakasseja.

Kiitos paljon kaikista vastauksista. Meillä todella ajankohtainen tämä auton valinta tällä hetkellä...nykyiseen kun tekee tiukkaa mahtua edes kahden lapsen kanssa ja kolmas on tuloillaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä kaikilla lapsilla vielä turvaistuimet ja on ihanaa kun autossa on tilaa. Ei tarvi yrittää runnoa istuimia autoon ja 5-henkisellä miehityksellä tavaratila on valtava. Jos 7 hlö:ä niin sillon ei kaksostenrattaat oikeen mahdu mutta muuten ihan kivasti kamaa.

Peugeot 307 farkku (hyvin mahdutaan) ja mun pikku Escortiinkin (myös farkku) mahdutaan ihan ok.Meillä myös autonvaihtokuumetta, joten lueskelin huolella nuo muiden vastaukset. =) Tuota Peugeotin 307sw:a ollaan esim. mietitty.

Kolmen lapsen kanssa 1v3kk, 3v ja 5 v mahduttiin ihan loistavasti autoon. Kaikki lapset takapenkillä turvaistuimissaan. Nyt sain ton auton omaksi, kun neljäs lapsi syntyi. Siiehen mahdun ihan hyvin vielä neljänlapsen kanssa. Mies vaan ei mahdu mukaan. Mies ajelkoon perässä, oman kolmipaikkasen autonsa kanssa:)

juu, tuo galaxykin on tosi iso vaikka ei olekaan ulkomitoiltaan mitenkään järin massiivinen. Ja lapset tykkää istua korkealla. Ei siinä ole mitään valittamista paitsi jotain pikkuvikoja tulee sillon tällön ja ajattelin että toyota-laatu on varmasti paljon parempi!Nro 9

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat