Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (27)

jos joku vaikka näkee ;)Tautiin on ollut jopa miljoona ihmistä kontaktissa, mutta vain noin 130 miljoonasta / miljoonista on taudin saanut. Se edellyttää siis suoraa, välitöntä kontaktia sairaaseen lintuun!Sairastuneet on kaikki jostain kanafarmeilta lapsia tai työntekijöitä, ei tavallisia kaupungin tallaajia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on turkissa 1kk lomalla. Asuu siellä paikallisten kanssa. Mahtaako edes uutisia kuulla ja osata välttää siipikarjatuotteita. Toivottavasti ei tuo tuliaisina Suomeen. Jaa mutta eihän se vielä ihmisestä toiseen tartu.

Pois kuolee suurin osa.Joo, mut ihan tyhmää pelätä. Kyllähän hallitus/kansanterveyslaitos/Jumala/tms. meidät aina pelastaa. Ollaan vaan ylimielisiä ja naureskellaan niille, jotka pelkäävät.

Ajattelehan nyt itsekin kuinka nopsaan kaupat tyhjenee jos se tauti oikeesti lähtee leviämään joka maassa...Taitaa olla kuule vain ajan kysymys milloin uutisoidaan et suomessa on joku saanu tartunnan...näinhän tää menee...Miettikääpä vaan miten tätä juttua lähdettiin uutisoimaan ja kuinka paljon jo nyt ihmisiä on joilla tuo virus :(

Kaikkiaan 28 potilaalta otetuista näytteistä viidessä oli ihmiselle vaarallista H5N1-virusta, terveysministeriön edustaja Turan Buzgan sanoi uutistoimisto Anatolialle tänään.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat