Vierailija

Kommentit (8)

Ummetus ON hoidettu, lääkärin mielestä (oli siis erikoistunut näihin) tuhrimistapauksissa ummetuksen hoito pahentaa tilannetta. Siis jos kyse ei ole ummetuksesta kuten meidän tapauksessa ei ole.Lapsemme on ollut mm. lastenklinikalla useamman päivän tämän takia tutkimuksissa.. Kiinnostaisi tietää onko kellään loppunut tämä ja missä vaiheessa?

Meillä poika 10 v ja aina kakkaraita housussa! Alkaa jo ärsyttää tuo tapa/vaiva. On sentään jo niin vanha, että pitäisi osata pylly pyyhkiä tai mennä ajoissa vessaan!? Ollaan keskusteltu pojan kanssa. ...mitään oikeaa vikaa ei taida olla...ei vaan kai jaksa pyyhkiä....no kai hän sitten oppii, kun eka tyttö sanoo että " hei oot ihan kiva, mutta haiset paskalle!"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joo siis kakkaa tulee housuihin, noin 5-10 pikkarit /pvä pesuun tuon takia. Nyt kun lapsi on jo koulussa on asia alkanut tosiaan vaivata, sillä hajukin on ikävä ja pelkään että lasta aletaan kohta kiusata.Lapsi väittää ettei " huomaa" kun kakkaa tulee. Varsinaisella isolla hädällä käy parin päivän välein. Mutta ummetustakaan ei ole, sekin on tutkittu.

meillä tuo vaiva ei ole ihan samanlainen. kakkaa ei varsinaisesti tipu...on vann se raita. Meillä taitaa olla kiinni korvien välistä....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat