Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Äitini on kylmä ja etäinen. Kutsuu perhettäni juhlapyhinä käymään, mutta siinä on kaikki yhteydenpito hänen puoleltaan. Nyt hän oli kutsunut sukujuhliimme ikäiseni työkaverinsa. Sijoitti hänet istumaan omaan pöytäänsä ja meidän perheen eri pöytään. Tuskin huomasi omia lapsenlapsiaan koko iltana minusta nyt puhumattakaan. Työkaveria halasi sydämellisesti tämän lähtiessä. Meille huiskutti heipat...En tiedä mitä ajatella... Jotenkin kuitenkin surullista. En nyt kuitenkaan osaa pitää itseäni mustasukkaisenakaan äitini huomiosta.

Kommentit (4)

kasvuoloja, vanhempia. Löytäisitkö syytä sieltä äitisi käytökseen?

Omien vanhempieni kummallisuuksia ymmärrän kamalan paljon paremmin kun olen miettinyt heidän lapsuuttaan tarkemmin. Itseasiassa aika loogista käytöstä se kummallinenkin kun tietää taustat.

Voiskohan olla alitajuntainen käyttäytymismalli. Äitisi siis tietää, että kaverisuhdetta tulee hoitaa, jotta se säilyy. Suhde tyttäreen on kunnossa ja tytär tietää äidin pitävän hänestä ja lapsenlapsista, joten sitä ei tarvitse niin hoitaa. Ja sukulaisuushan säilyy kaikesta huolimatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat