Vierailija

Meillä jo 1.65, kipuaa koko ajan ylös, jo kolmas hinnankorotus ALLE vuoden sisällä :( Kauppa menee vaihtoon.

Kommentit (23)

se voi olla kaksi kertaa arvokkaampaa kuin tavallinen maito...aina yliherkkyyksistä saa kärsiä rankemman mukaan, mutta toisaalta keliaakikon elämä on ehkä aika paljon hankalampaa, ja hinnakkaampaa...

ja kysyä onko siellä tosiaan vain 0,99e/litra! Ja kyllä heillä on tuo hinta ainakin tammikuun ajan ja mahdollisesti vielä helmikuussakin. Maidon pakkauskoko on nyt muuttunut entisen 0,95litran sijaan yhteen litraan joten hinta nousee pikkasen. Joten kaikki sieltä ostamaan laktoositonta maitojuomaa :):):):):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nyt huomasin kuitista että hintaa oli nostettu 1,62e/litra!!! Kallista on!!!! Varsinkin kun perheessä käyttää sitä kaksi aikuista ja yksi lapsi.Lidlissä on 1,45e mutta ei ole rasvatonta tietenkään... Pitäisköhän alkaa sieltä Myyrmäestä hakemaan tuohon 0,99e hintaan??? Miten voi olla niin halpaa jossain????!!!!

En kyllä paljoa maitoa juo, joten en omaisuuksia tuhlaile tuohon maitoon, mutta silti kypsyttää tuo hinnannosto.

Kaupalla menee hyvin, silti nostellaan hintoja. Ahneus tekee tälläistä.

No, eipä tarvitse meidän kauppiaan enää meidän ruokarahoja odotella, meillä vaihtuu kauppa. Jää kauppiaalla n. 600 euroa kuussa saamatta, ha haa.Missä muuten on 0.99 tuo maitotölkki?AP

luomu-maitoa. Sopii todella monelle laktoosi-intolerantikolle ja on jonkinverran halvempi kuon maitojuoma. Suosittelen, ei tule mitään vaivoja, vaikka juon sitä litran päivässä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat