Vierailija

jonkun sukupuolitaudin??? En yleistä, että suurin osa miehistä käyttäisi köyhien naapurimaidemme seksipalveluja hyväksi, mutta niin se vain on, että suomalaiset ovat hyviä asiakkaita. Moni mies on jonkun aviomies, veli tai ystävä. Prostituoidut saattavat olla hyvinkin nuoria tyttöjä, joten nämä miehet syyllistyvät kaiken lisäksi usein pedofiliaan.

Esimerkiksi rajan takana Karjalassa HIV:iä on huolestuttavan paljon, puhumattakaan muista taudeista.Eli sinä, jonka mies käy huvi- tai työreissuilla rajan takana: älä ole liian sinisilmäinen... Voi olla, että saat mieheltäsi muitakin tuliaisia, kuin kristallia!

Kommentit (8)

Mun EX-mies kävi myös muutaman kerran vuodessa työkavereiden kanssa Tallinnassa, ja jälkeenpäin olen kuullut monelta taholta kuinka tuo mies oli kehuskellut mahtavia panoja joita reissuillaan sai :(.Onneksi säästyin taudeilta, testeissä kävin!

vähän liian usein kyseisissä maissa. En pidä ajatuksesta, vaikka onkin ollut poikamies.. En halua miestä, joka kykenee käyttämään toisen ahdinkoa ja köyhyyttä hyväkseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat