Vierailija

Kuten tänään siinä dokumentissa sanottiin, tilanne lintuinfluenssassa saattaa muodostua sellaiseksi, että ensin suljetaan julkiset laitokset (koulut, tarhat jne) ja sitten vähitellen palvelut (esim. ravintolat), seuraavassa vaiheessa joukkoliikenne lamautuu.Miten olette suunnitelleet toimivanne mahdollisessa pandemiassa? Lähdettekö pienemmälle paikkakunnalle esim. mökille vai pysyttekö kotona? Varaudutteko ruokatavaroilla/ lääkevarastolla? Miten muutoin?Itse harktisen ruoka/lääkevarastoa sekä siirtymistä mahdollisesti joko maalle tai mökille, luultavaa että Helsingistä kannattaa kuitenkin lähteä jos pandemia täällä leviäsi.

Kommentit (10)

Realismia peliin,tosin näin itsekin ko. dokumentin ja pisti vakavaksi. Ei kai haittaakaan ole, jos omalta kohdaltaan miettii vaihtoehtoja. Lähinnä nyt kai täältä pk-seudulta eristäytymistä. Tosin säilykkeet jää toistaiseksi hyllylle...

espanjantautikaan ei olisi todennäköisesti levinnyt niin laajalle (=tartuttanut niin monia), jos ihmiset eivät olisi paniikissa lähteneet pois kaupungeista eli levittivät omalta osaltaan tautia. Kaupungissa on kuitenkin paremmat mahdollisuudet saada hoitoa, täydentää ruokavarastoja jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

EN TODELLAKAAN YHTääN MITENKääN!!!En usko, että tästä edes kehkeytyy sellaista ja jos sellainen sit tulee, niin täytyy sitten miettiä asiaa... Nyt en jaksa päätäni asialla vaivata, on muutakin mietittävää...

..liioittelee muutenkin aika monissa asioissa. Luulen, että kannattaa odottaa Suomen hallituksen toimia.80-luvulla hysterisoitiin ydinlaskeumista tms, muistatteko vielä?Ehkä kannattaa hermostua vasta kun ongelma on akuutimpi. Meitä varmasti varoitetaan ajoissa.

Mitään ei ole vielä tapahtunut ja JOS jotain tapahtuu, niin kyllä meitä sitten neuvotaan. Jätä hyvä nainen ne säilykkeet sinne kaupan hyllylle ja elä tätä hetkeä. Murehdi sitten, jos jotain murehtimista tulee!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat