Vierailija

minun äitini ostaa kirpputorilta ihan kauheita rytkyjä!! siis käyn itsekin kirpputoreilla, kysymys ei ole siitä, vaan siitä minkä tyylisiä ja laatuisia vaatteita. ja ompelee omista vanhoista vaatteistaan kamalia luomuksia - venähtäneitä, roikkuvia, kulahtaneita... vähän niinku jotkut pahimmat linkit täältä huuto.netin myytäviin lastenvaatteisiin... kiitti vaan!

Kommentit (9)

huippulöytöjä kirpparilta; monireikäiset (siis täynnnä pieniä reikiä)kalsarit pojalle, tytölle muuten nättipaita mutta kaulus homeessa, kivat kumisaappaat valmiiksi murtuneilla varsilla, ruskeaksi kellastunut lakana ja paljon muuta mukavaa miniän lapsille sopivaa.

pitkä. no, tulihan sillekin puvulle käyttöä, viime syksynä, lähes 2½ vuotta sen jälkeen kun saatiin koko puku. muutenkin anoppi ostelee oman mielensä mukaan noita kokoja, vaikka olis ensin kysynytkin että mitä kokoa tarvitaan. kerran saatiin toppahaalari kokoa 92, vaikka olin pyytänyt että se olis ollu 86. siis oikeesti hienoa että anoppi osti sen haalarin, mutta kun poju lähes hukkui siihen alkuun. no, oli sitten seuraavana talvena sopivampi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli kahmivat kaksin käsin rumia ja huonosti valmistettua kamppeita kaikista Säästökuoppa-tyylisistä myymälöistä. Kalliiksi se halpakin vaate tulee, jos sille ei ole mitään käyttöä...

Tiedän että heillä on rahaa pitää lapsensa laadukkaissa kuteissa joten haluan aina ostaa jotain " erilaista" .

Esim. ulkomaanmatkoilta usein tuon sellaisia joita ei Suomesta löydä.

Esimerkiks tytön ollessa n. puolivuotias mummo toi sille 90cm:n alushousuja, siis ei mitään vaippahousuja vaan oikeita pikkareita. Selitys oli, että meneehän ne nyt vaipan kanssa ja sitten isompana kun ei tarvitse enää vaippaa, niin siinä on sitten pikkuhousuja...?!?

myös lelut on sitä luokkaa että kun kerran koskee niin hajoaa heti. Olisivat ostamatta mielummin. Olenkin sanonut SATA kertaa, että lapsi ei tarvi mitään...että ei tarvitse ostaa.

Ostaa puolitoistavuotiaalle potkuhousun tyyppisiä vaatteita sekä pyjamia muistuttavia pukuja, jotka vielä ovat kamalan värisiä. Mutta hyvää tarkoittaa, en raaski sanoa mitä ajattelen vaan käytän kaikessa hiljaisuudessa vaikka kotivaatteina. Anopillani on enemmän makua, onneksi.

" Ei tähän tarvitse kuin vetoketju vaihtaa."

" Ihan hyvät sukkahousut, varpailta vain vähän parsii."

" Ei tässä paidassa jokaista nappia tarvitakaan."

" Ihan uudenveroinen, voihan tuon toisenkin hihan leikata pois."

:OOOOOOOOOOOOnneksi kutoo lapsille kauneimmat villasukat ja lapaset.

mekon kanssa. Jotain 90cm taisivat olla. Paljon sievempiä kuin nämä vauvojen pikkuhousut ja näin ollen oli mekonkin alla jotain muutakuin pelkkä vaippa.Sitä en kyllä tiedä viitsinkö säilyttää siihen asti että tyttö on tarpeeksi iso käyttämään niitä pelkkinä pikkuhousuina.

Meidän tyttö sai anopiltani jotain vanhoja pikkuhousua.iuu Ne meni roskiin...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat